ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Παρ01152021

Παρ, 15 Ιαν 2021 12pm

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Βουκουρέστι... ξαναρχόμαστε!

Βουκουρέστι... ξαναρχόμαστε!

Δεύτερη απoστολή του Επιμελητηρίου, αυτή τη φορά για τον τουρισμό

Το Επιμελητήριο Εύβοιας σε συνέχεια των εξαιρετικών αποτελεσμάτων Εμπορικής Αποστολής του στο Βουκουρέστι κατά το χρονικό διάστημα 4-7 Ιουλίου 2018 και των συνεργασιών που έγιναν, όσον αφορά το κλάδο τροφίμων και ποτών και σε συνέχεια αποδοχής πρότασης του Επιμελητηρίου Βουκουρεστίου, διοργανώνει επιχειρηματική αποστολή για τον Τομέα του Τουρισμού, ο οποίος στη σύγχρονη εποχή είναι κομβικής σημασίας για την τοπική μας οικονομία.

Η εν λόγω επιχειρηματική μας αποστολή με επιχειρηματίες μας που δραστηριοποιούνται σε θέματα Τουρισμού (Τουριστικούς Πράκτορες, Ξενοδόχους), θα πραγματοποιηθεί στο Βουκουρέστι, 10-13 Δεκεμβρίου 2018.
Οι συμμετέχοντες θα επιβαρυνθούν μόνο με τα έξοδα διαμονής.
INFO:
 Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στην εν λόγω Αποστολή, πρέπει να συμπληρώσουν δήλωση ενδιαφέροντος έως 12 Νοεμβρίου 2018 στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. - Για περισσότερες πληροφορίες κ. Ανάγνο Νικόλαο στο τηλέφωνο 22210 22885 (εσωτ. 7).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ