ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Κυρ10252020

Παρ, 23 Οκτ 2020 9am

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Σήμα και διοργάνωση Ημερίδας Τουριστικής Ανάπτυξης

Σήμα και διοργάνωση Ημερίδας Τουριστικής Ανάπτυξης

Η Διοργάνωση Ημερίδας Τουριστικής Ανάπτυξης και το Ειδικό σήμα ποιότητας στις τοπικές επιχειρήσεις, συζητήθηκαν στη χθεσινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου της Εύβοιας.


Η πρόεδρος Βούλα Αγιοστρατίτη αναφέρθηκε αναλυτικά στη διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί για το ειδικό σήμα και τόνισε πως Ξενοδοχεία του νομού και καταστήματα θα πρέπει να τοποθετήσουν το σήμα, ώστε να προωθηθεί ο γαστρονομικός πλούτος της Εύβοιας.
Στη συνέχεια ο Αντώνης Νταβαρίας ανέλυσε τη δράση η οποία άπτεται της εστίασης.
«Η συγκεκριμένη πρόταση είναι μία πρωτοποριακή ιδέα και δεν έχει εφαρμοστεί πουθενά στην Ελλάδα», είπε ο κ. Νταβαρίας, ο οποίος έκανε λόγο για κανόνες που πρέπει να ακολουθηθούν ώστε να μπορούν οι επιχειρήσεις να  ακολουθηθούν ώστε να μπορούν οι επιχειρήσεις να συμμετέχουν στη  δράση.
Ο Νίκος Μώρος είπε πως το πιο σημαντικό είναι να «μάθουμε τα προϊόντα της Εύβοιας», ενώ ο κ. Γιάννης Γεροντίτης αναφέρθηκε στην ημερίδα που διοργανώνει το Επιμελητήριο τον Απρίλιο και θα γίνει προσπάθεια σύνδεσης των καταστημάτων εστίασης και των Ξενοδοχείων και γενικά τουριστικών καταλυμάτων, με τους τοπικούς παραγωγούς.