ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τρι10202020

Τρι, 20 Οκτ 2020 10am

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Ρύθμιση οφειλών ύδρευσης στον Δήμο Μαντουδίου-Λίμνης -Αγίας Αννας

Ρύθμιση οφειλών ύδρευσης στον Δήμο Μαντουδίου-Λίμνης -Αγίας Αννας

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Δήμου Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας (Δ.Ε.Υ.Α.Μ.Λ.Α.Α.), ανακοινώνει τη δυνατότητα ρύθμισης οφειλών που έχουν βεβαιωθεί:
 

Στη ρύθμιση μπορούν να υπαχθούν, οι οφειλές που έχουν βεβαιωθεί μέχρι και σήμερα, με καταληκτική ημερομηνία την 11/10/2019.

Οι οφειλές δύνανται να καταβληθούν εφάπαξ ή μέχριμηνιαίες ισόποσες δόσεις και προκαταβολή το 10% του ποσού, με απαλλαγή από τις μελλοντικές προσαυξήσεις και τους τόκους εκπρόθεσμης καταβολής που θα τις επιβαρύνουν.
Απαραίτητη προϋπόθεση για τη διατήρηση των διακανονισμών, είναι η εξόφληση του τρέχοντα και των μελλοντικών λογαριασμών.
Κάθε δόση πλην της τελευταίας δεν μπορεί να είναι μικρότερη των είκοσι (20) ευρώ.
Μετά το πέρας της 11/10/2019, η υπηρεσία μας θα προβεί στη  διακοπή των παροχών ύδρευσης, οι οποίες έχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές και δεν έχουν τακτοποιηθεί.

INFO: Για περισσότερες πληροφορίες στο Γραφείο της Δ.Ε.Υ.Α.Μ.Λ.Α.Α. στη Στροφυλιά και στους κατά τόπους Εισπράκτορες (Λίμνης – Μαντουδίου – Αγίας Άννας).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ