ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Κυρ10252020

Παρ, 23 Οκτ 2020 9am

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΑ ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ ΧΑΛΚΙΔΑΣ ΣΕ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

ΤΑ ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ ΧΑΛΚΙΔΑΣ ΣΕ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

Με επενδύσεις 100 εκατ. ευρώ ενισχύουν τη θέση τους στην αγορά και διασφαλίζουν θέσεις εργασίας

Μετά από δεκαετίες αποβιομηχάνισης η Εύβοια, έχει μια πρώτη καλή είδηση προς την αντίθετη κατεύθυνση. 
O  Όμιλος Ναυπηγείων Χαλκίδας κατέθεσε επενδυτικό σχέδιο στον Οργανισμό Λιμένων Χαλκίδας, σύμφωνα με τα οποίο προχωρά σε επενδύσεις σε εγκαταστάσεις και υποδομές, πάνω από 100 εκατομμύρια ευρώ τα επόμενα χρόνια.

Οι επενδύσεις αφορούν την αγορά νέων δεξαμενών και μηχανολογικού εξοπλισμού, που εκτός από τον εκσυγχρονισμό της μονάδας που θα αυξήσει την προσέλκυση πελατών θα δημιουργήσει και νέες θέσεις εργασίας.
Θυμίζουμε ότι η "Χαλκίδα Ναυπηγεία Α.Ε.", είναι μια εταιρεία με ιστορικό πάνω από σαράντα ετών, που έχει δημιουργήσει μια εξαιρετική φήμη στην παροχή ποιοτικών υπηρεσιών, που παραδόθηκαν έγκαιρα και με προϋπολογισμό.
Τα Ναυπηγεία Χαλκίδας, είναι σήμερα ένας κορυφαίος πάροχος υπηρεσιών ξηρού ντεπόζιτου, επισκευής και επισκευής πλοίων στην Ελλάδα με διεθνή πελατειακή βάση.
Τα Ναυπηγεία Χαλκίδας έχουν λάβει την αναγνώριση τόσο του επιχειρηματικού όσο και του πολιτικού κόσμου, μέσα από μια υψηλής ποιότητας διαχρονική παροχή υπηρεσιών.
Οι νέες επενδύσεις στα Ναυπηγεία, οφείλονται και στη φιλοαναπτυξιακή πολιτική και στο νέο μοντέλο Παραχώρησης με Επένδυση που υιοθέτησε ο Οργανισμός Λιμένων Ν. Εύβοιας ΑΕ (ΟΛΝΕ ΑΕ) διάρκειας 25 ετών.
Με τον τρόπο αυτό ο ΟΛΝΕ, διασφάλισε την απασχόληση και εργασία στο πολυπληθές ανθρώπινο δυναμικό των Ναυπηγείων Χαλκίδας, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει στην εταιρεία την εξαιρετική ευκαιρία ως εταιρεία υψηλής τεχνολογίας να αποτελέσει τεχνολογικό κόμβο για την ευρύτερη περιοχή.
Όπως τόνισε ο Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Λιμένων Ν. Εύβοιας ΑΕ Ανδρέας Παπανδρέου: «με την πολιτική που ακολουθεί ο Οργανισμός στον τομέα των Παραχωρήσεων, μετά την επιτυχημένη προσέλκυση της επένδυσης από τον όμιλο ΒΙΟΧΑΛΚΟ σε 2 προβλήτες του Λιμένα Χαλκίδας, η ΟΛΝΕ ΑΕ κατάφερε να εμπεδώσει και την εμπιστοσύνη του Ομίλου Ναυπηγείων Χαλκίδας στην ελληνική οικονομία και να κινητοποιήσει τις επενδύσεις της εταιρείας σε σύγχρονες υποδομές και υπηρεσίες στην περιοχή του Λιμένα Χαλκίδας».