ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τετ06232021

Τρι, 22 Ιουν 2021 1pm

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Ανησυχία στην αγορά της Εύβοιας

Ανησυχία στην αγορά της Εύβοιας

Έκτακτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Εύβοιας για τη γενική πτώση του τζίρου

Η διασπορά του κορονοϊού και στη χώρα μας έχει εντείνει τους φόβους της ελληνικής κοινωνίας και της επιχειρηματικής κοινότητας για τις συνέπειες της επιδημίας στην κοινωνία και στην Οικονομία, συνέπειες οι οποίες είναι ορατές και μεγάλες.
Ήδη στην Εύβοια έχουν αρχίσει να γίνονται εμφανείς οι πρώτες οικονομικές επιπτώσεις ως αποτέλεσμα της επέκτασης του ιού, σε όλους σχεδόν τους τομείς της Οικονομίας και της Επιχειρηματικότητας, ξεκινώντας από τον Τουρισμό, το Εμπόριο, την Εστίαση, την Εκπαίδευση, την Αλυσίδα Εφοδιασμού κλπ.
Λόγω αυτών των ραγδαίων εξελίξεων - και με δεδομένη πάντοτε την έως σήμερα διαμορφούμενη κατάσταση ετοιμότητας για την αντιμετώπιση του ιού - το Επιμελητήριο Ευβοίας καλεί τα μέλη του  αυτή τη Δευτέρα και ώρα 18.30, να προσέλθεουν στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Εύβοιας στον 2ο ΟΡΟΦΟ (Ελ. Βενιζέλου 12 Χαλκίδα), προκειμένου να συνέλθει Εκτάκτως το Διοικητικό Συμβούλιο με βασικό σκοπό και θέμα :
Καταγραφή των επιπτώσεων και των ζημιών στην επιχειρηματικότητα, ανά κλάδο, από την επέκταση του ιού - Συλλογή και καταγραφή προτάσεων για τη στήριξη της.
Τα θέματα που θα συζητηθούν:
- Επιπτώσεις στην οικονομία από την διασπορά του Κορωνοϊού - Ενέργειες του Επιμελητηρίου για: Την εφαρμογή από τις Τράπεζες της Υπουργικής Απόφασης Ρύθμισης των Πυρόπληκτων Δανείων / Τη Ρύθμιση των Δανείων της Συνεταιριστικής Τράπεζας Εύβοιας / Την Προστασία της πρώτης κατοικίας
- Εκπροσώπηση του Επιμελητηρίου σε Επιτροπές αρμόδιες για τις Λαϊκές Αγορές
- Επιχορήγηση των εταιρειών για την κάλυψη της μισθοδοσίας του προσωπικού τους, σύμφωνα με το άρθρο 96 του Νόμου 4497 του 2017
- Επιχορήγηση Επαγγελματικών Σωματείων/Συλλόγων.