ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Κυρ10252020

Παρ, 23 Οκτ 2020 9am

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Επιδότηση 8.000 ευρώ σε κάθε πληγείσα επιχείρηση

Επιδότηση 8.000 ευρώ σε κάθε πληγείσα επιχείρηση

Οδηγίες από το Επιμελητήριο για κατάθεση των αιτήσεων αποζημίωσης

Χορήγηση έκτακτης εφάπαξ ενίσχυσης 8.000€ με τη μορφή επιδότησης στις επιχειρήσεις που επλήγησαν από τις πλημμύρες της 8ης και 9ης Αυγούστου μόνον με την υποβολή μίας αίτησης στον διαδικτυακό τόπο www.gov.gr
Καταληκτική ημερομηνία η 30η Σεπτεμβρίου 2020.

Επίσης, στην ίδια διαδικτυακή διεύθυνση, οι ένοικοι κατοικιών, των οποίων η κατοικία επλήγη από τις πλημμύρες μπορούν να υποβάλουν αίτηση για να λάβουν το ποσό των 5000€.
Το Επιμελητήριο Ευβοίας καλεί όλες τις επιχειρήσεις (φυσικά ή νομικά πρόσωπα) των Δήμων Χαλκιδέων και Διρφύων Μεσσαπίων που έχουν πληγεί από τις πλημμύρες της 8ης και 9ης Αυγούστου 2020 να υποβάλλουν άμεσα αίτηση στον διαδικτυακό τόπο www.gov.gr
Για την λήψη της έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης απαιτείται η συμπλήρωση ΜΟΝΟΝ μίας αίτησης η οποία συνιστά ταυτοχρόνως και υπεύθυνη δήλωση του v.1599/1986(Α΄75). Για την υποβολή της αίτησης θα χρειαστείτε:
• τους κωδικούς σας πρόσβασης στο Taxisnet
• στοιχεία για το κτήριο που έχει πληγεί (διεύθυνση, χρήση κ.ά.)
• έναν έγκυρο και ενεργό αριθμό τραπεζικού λογαριασμού (ΙΒΑΝ), στον οποίο είστε δικαιούχος ή συνδικαιούχος
Επισημαίνεται ότι, ψευδής δήλωση επιφέρει την υποχρέωση επιστροφής του τετραπλασίου του χορηγηθέντος επιδόματος από τον λαβόντα προς το Ελληνικό Δημόσιο. Ως καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων για τη χορήγηση της έκτακτης εφάπαξ ενίσχυσης με τη μορφή επιδόματος ορίζεται η 30η Σεπτεμβρίου 2020.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τον διαδικτυακό τόπο: www.gov.gr για να ενημερωθείτε για τις οδηγίες συμπλήρωσης της αίτησης- υπεύθυνης δήλωσης, για συχνές ερωτήσεις, για τα στοιχεία επικοινωνίας των αρμοδίων για τυχόν διευκρινήσεις τηλ. 210 8704711, 2108704712 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε." style="color: rgb(17, 85, 204);" target="_blank">email:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..
Σε κάθε περίπτωση, το Επιμελητήριο Ευβοίας θα συνεχίσει να ενημερώνει τα μέλη του, για τα νέα μέτρα που εξαγγέλλονται για τους πλημμυροπαθείς, να παρεμβαίνει και να διεκδικεί τις καλύτερες δυνατές λύσεις για τους πληγέντες.