ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σαβ09252021

Παρ, 24 Σεπ 2021 10am

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Καθολικό "ναι" στην γρήγορη αξιοποίηση του Δημόκριτου

Καθολικό "ναι" στην γρήγορη αξιοποίηση του Δημόκριτου

Μετά τους επίτιμους Προέδρους του Επιμελητηρίου Εύβοιας και οι Πρόεδροι του Οικονομικού Επιμελητηρίου (9ο Περιφερειακό Τμήμα Ανατολικής Στερεάς Ελλάδας) και του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (Παράρτημα Ευβοίας) Γιάννης Κοτρογιάννης και Κωνσταντίνος Λάππας, συναντήθηκαν με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Γιάννη Γεροντίτη και μέλη της Διοικούσας Επιτροπής.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η αξιοποίηση του κτηρίου του Δημόκριτου και οι δύο πρόεδροι εξέφρασαν την απόλυτη στήριξη τους στην βούληση της Διοίκησης του Επιμελητηρίου Εύβοιας για την αναβίωση της Τεχνικής Σχολής του Δημοκρίτου σε εκπαιδευτικό κέντρο.
Η θέση των δύο προέδρων εκφράστηκε παρουσία και των Μώρου Νικόλαου – Ανδρέα Α΄ Αντιπρόεδρου Επιμελητηρίου Εύβοιας, Σταθόπουλου Ιωάννη Β΄ Αντιπρόεδρου, Μαραγκού Ιωάννη Γενικού Γραμματέα, Κουτσαύτη Σπύρου Οικονομικού Επόπτη.
Οι φιλοξενούμενοι Προέδροι, κατέθεσαν επί του θέματος, τις αρχικές τους εκτιμήσεις, κυρίως αναφορικά με τους σχεδιαζόμενους τομείς και άξονες λειτουργίας του εν λόγω εκπαιδευτικού κέντρου και έθεσαν από την πρώτη στιγμή, τις υπηρεσίες τους στην διάθεση του Φορέα ιδίως, επί θεμάτων που άπτονται των αρμοδιοτήτων τους.