ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τετ10272021

Τρι, 26 Οκτ 2021 1pm

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Παράταση για την Επιστρεπτέα Προκαταβολή ζητεί το Επιμελητήριο

Παράταση για την Επιστρεπτέα Προκαταβολή ζητεί το Επιμελητήριο

Μια ακόμη παρέμβαση του Επιμελητηρίου Ευβοίας για την παράταση κατάθεσης των αιτήσεων εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη λήψη της Επιστρεπτέας Προκαταβολής του 5ου κύκλου, έως την 25η Ιανουαρίου 2021.

Η Παρέμβαση του Επιμελητηρίου προς τους κυρίους, Χρήστο Σταϊκούρα, Υπ. Οικονομικών, Άδωνι Γεωργιάδη, Υπ. Ανάπτυξης & Επενδύσεων και  Γιώργο Πιτσιλή, Διοικητή της ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ, έγινε ως ακολούθως αναφέρεται στην σχετική επιστολή.
Το Επιμελητήριο Εύβοιας ζητά την παράταση κατάθεσης των αιτήσεων εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη λήψη της Επιστρεπτέας Προκαταβολής του 5ου κύκλου έως την 25η Ιανουαρίου 2021.
Το δίκαιο και το απαραίτητο του αιτήματος συνίσταται στο γεγονός του πραγματικά μικρού χρονικού διαστήματος που έχει διατεθεί για να απεικονισθούν τα έσοδα των επιχειρήσεων του τελευταίου τετραμήνου του 2020, στην πλατφόρμα του my Business Support της ΑΕΔΕ. Επισημαίνοντας την επιπλέον δυσκολία που προκύπτει λόγω της λήξης του φορολογικού έτους και της υποχρέωσης αρκετών χιλιάδων επιχειρήσεων να υπολογίσουν και να εκδώσουν διάφορα πιστωτικά τιμολόγια, η έκδοση των οποίων μεταβάλλει το τελικό ύψος του κύκλου εργασιών τους.
Παράλληλα στο γεγονός του εξαιρετικά αυξημένου φόρτου εργασίας των φοροτεχνικών και των λογιστών, σε μια κρίσιμη περίοδο υλοποίησης από αυτούς των οικονομικών μέτρων της Πολιτείας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ