ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σαβ04172021

Παρ, 16 Απρ 2021 11am

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΛΕ-ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

ΤΗΛΕ-ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

Ευκαιρίες και στρατηγικές στον κλάδο του Εμπορίου

Το οργανώνει σήμερα η Ομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Ευβοίας
Η Ομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας στην Εύβοια σας ενημερώνει ότι σήμερα Τετάρτη και ώρα 15:30, η Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ) διοργανώνει το δεύτερο κατά σειρά διαδικτυακό σεμινάριο με την υποστήριξη της Fortune Greece με θέμα “Ευκαιρίες και στρατηγικές στη νέα κανονικότητα”.
 
Το Σεμινάριο Future of Retail επιδιώκει να δώσει νέες διαστάσεις στον κλάδο του εμπορίου και να αναδείξει ότι η εξέλιξη του μας αφορά όλους.
 
Η στροφή στο ηλεκτρονικό εμπόριο μπορεί και πρέπει να συνοδευτεί από τις κατάλληλες στρατηγικές για βελτίωση της εμπειρίας του καταναλωτή και την αύξηση των πωλήσεων, με κύρια χαρακτηριστικά την καταγραφή των νέων καταναλωτικών συνηθειών με αυτοματοποιημένο τρόπο, τις εξατομικευμένες ψηφιακές υπηρεσίες και την ανταπόκριση με ταχύτητα και αποτελεσματικότητα στις ανάγκες των πελατών.
 
Παράλληλα σε μια περίοδο έντονης οικονομικής πίεσης, λόγω των περιοριστικών μέτρων που επιβάλλει η Covid-19, είναι ζωτικής σημασίας οι επιχειρήσεις να κατανοήσουν πως μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα απαραίτητα χρηματοοικονομικά εργαλεία που είναι διαθέσιμα για την ανάπτυξή τους και τη δημιουργία «αντισωμάτων» στην κρίση.
 
INFO: Μπορείτε να κάνετε δωρεάν την εγγραφή σας για να παρακολουθήσετε το webinar.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ