ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σαβ01282023

Τρι, 24 Ιαν 2023 8pm

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Ενημέρωση των τουριστών σε Real Time από Περιφέρεια

Ενημέρωση των τουριστών σε Real Time από Περιφέρεια

Από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας ανακοινώθηκε το πρόγραμμα τουριστικής προβολής του έτους 2022, το οποίο αποτελεί  μέρος του Τουριστικού Στρατηγικού Σχεδιασμού της Περιφέρειας και έρχεται σε συνέχεια των προγραμμάτων των προηγούμενων ετών, απόλυτα  εναρμονισμένο με την Εθνική Στρατηγική  Προώθησης και Προβολής.
 
Ενδιαφέρον είναι το γεγονός ότι το πρόγραμμα περιλαμβάνει και μία μονάδα πληροφοριών που μας ενημερώνει σε Real Time, για την κάθε επιρροή της Τουριστικής Δραστηριότητας στην Περιφερειακή μας Οικονομία, σε έναν Αειφόρο Προορισμό.

Το πρόγραμμα αποτελείται από δυναμικές κυλιόμενες δράσεις , σε μία σταθερή τροχιά προβολής, εμπλουτισμένο με έργα ορόσημα για την επιπλέον βελτίωση του Τουριστικού και όχι μόνο σχεδιασμού, προεξέχοντος του Παρατηρητηρίου Βιώσιμης Τουριστικής Ανάπτυξης.

Περιλαμβάνει επ'ισης:

  • Μια σταθερή ερευνητική δομή σε συνεργασία με εξειδικευμένο Πανεπιστήμιο, που εντάσσεται στο Διεθνές Δίκτυο Παρατηρητηρίων Βιώσιμης Τουριστικής Ανάπτυξης, προσαρμοσμένο στο προσφάτως κατατεθειμένο Νομοσχέδιο του Υπουργείου Τουρισμού.
  • Μία δομή , επιταγή του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού, που θα δίνει την δυνατότητα στους επαγγελματίες, να έχουν άμεση και πλήρη γνώση της υπάρχουσας τουριστικής καταστάσεις, προκειμένου να αναπροσαρμόζουν και να αναβαθμίζουν, όταν αυτό απαιτείται, τις υπηρεσίες τους, μέσα από τα δεδομένα που διαρκώς θα λαμβάνουν, συμβάλλοντας ταυτόχρονα τα μέγιστα στην μετατροπή της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας σε έναν Αειφόρο Προορισμό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ