ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τετ06072023

Πεμ, 27 Απρ 2023 7pm

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ - ΕΣΤΙΑΣΗ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ - ΕΣΤΙΑΣΗ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ

Τι είναι το Press Trip που οργανώνουν - Εύβοια και Σκύρος μπορούν να επιστρέψουν στο... 2019

Πληθαίνουν οι ενδείξεις ότι φέτος η τουριστική χρονιά για το νομό θα είναι "γεμάτη" παρά τις διεθνείς αντιξοότητες και την πανδημία που συνεχίζεται σε ψηλά επίπεδα.
 Μια πρώτη ένδειξη είναι φυσικά οι προκρατήσεις που όπως είπε ο πρόεδρος των ξενοδόχων κ. Χέλμης είναι σε υψηλά επίπεδα και δεν παρατηρούνται ακυρώσεις.
Μια δεύτερη είναι η ικανοποιητική επισκεψιμότητα στο τριήμερα της 25ης Μαρτίου. Ιδιαίτερα στην πληγείσα Βόεια Εύβοια παρατηρήθηκε μεγάλη κίνηση που πρόσθεσε αισιοδοξία στις τοπικές επιχειρήσεις.
Με βάση αυτή την κεκτημένη ταχύτητα είναι σημαντικό ότι το Επιμελητήριο Εύβοιας και το Σωματείο Εστίασης Ψυχαγωγίας & Αναψυχής  Ευβοίας ‘’Ο Ξένιος Ζεύς’’  αναπτύσσουν από κοινού πρωτοβουλία για την ενίσχυση του τουρισμού της Εύβοιας.

Οι δύο Φορείς με σκοπό την ανάδειξη της Εύβοιας ως μοναδικού τουριστικού προορισμού για όλο το χρόνο, συνεργάζονται και συνδιοργανώνουν στις 1, 2 και 3 Απριλίου 2022, ένα δημοσιογραφικό ταξίδι εξοικείωσης (Press Τrip), ένα ξεχωριστό οδοιπορικό στην καρδιά της Κεντρικής Εύβοιας και στην Χαλκίδα.

Για την υλοποίηση του Press Trip ως μία στοχευμένη προωθητική ενέργεια, έχουν προσκληθεί διακεκριμένοι δημοσιογράφοι από τα κορυφαία ΜΜΕ της χώρας, οι οποίοι θα περιηγηθούν στην περιοχή της Πρωτεύουσας, για να την γνωρίσουν μέσα από την πλούσια ιστορία της και τους ανθρώπους της, μέσα από τα μοναδικά της αξιοθέατα, αλλά και μέσα από την μοναδική τοπική κουζίνα της.

Στόχος της όλης πρωτοβουλίας είναι οι εν λόγω δημοσιογράφοι μετά την 3μερη φιλοξενία τους, να μεταφέρουν και να μετατρέψουν κάθε βιωματική τους εμπειρία – και μέσα από πολλαπλές δημοσιεύσεις (άρθρα, ρεπορτάζ, εικόνες) – σε μια έντονη επιθυμία κάθε δυνητικού επισκέπτη να γνωρίσει και να απολαύσει από κοντά τον τόπο μας και τις ομορφιές του.