ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τετ06072023

Πεμ, 27 Απρ 2023 7pm

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΜΕ 12 ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΙΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΜΕ 12 ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΙΣ

Ενισχύονται οι Δήμοι Ιστιαίας και Λίμνης - Επιδότηση και στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια

Η Εύβοια δίνει την μάχη της ανάκαμψης και μέσα από την μεγάλη τουριστική προσέλευση που αναμένεται για φέτος.
 Έχουμε σημαντικές εξωστρεφείς κινήσεις όπως το πρόσφατο Press Trip του Επιμελητηρίου και της Εστίασης αλλά και την δεδομένη την διάθεση πολλών που θέλουν να στηρίζουν πια το νησί μετά τις φοβερές περσινές πυρκαγιές και θα έρθουν στην Εύβοια.
 
Ωστόσο μπορούμε και εμείς να ενισχύσουμε την Εύβοια αν την επιλέξουμε μέσω του... Κοινωνικού Τουρισμού! Θυμίζουμε ότι συνεχίζονται και φέτος οι διακοπές με το ενισχυμένο πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού 2021-2022 σε περισσότερα από 1.800 τουριστικά καταλύματα του Μητρώου Παρόχων του ΟΑΕΔ έως τις 31 Ιουλίου 2022, σύμφωνα με ανακοίνωση του Οργανισμού.
 
Μάλιστα στο πλαίσιο των μέτρων στήριξης των πυρόπληκτων περιοχών του νομού μας, η μέγιστη διάρκεια διανυκτερεύσεων στους Δήμους Ιστιαίας-Αιδηψού και Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας ‘Αννας Ευβοίας στον φετινό Κοινωνικό Τουρισμό, είναι 12 βράδια, δηλαδή η Εύβοια έχει τη μεγαλύτερη διάρκεια στη χώρα
Αν λοιπόν επισκεφθούμε τον... τόπο μας τον βοηθάμε. (Επίσης να πούμε ότι, φέτος επιδοτούνται τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια). 
 
ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ
 

Δικαιούχοι που έχουν κάνει ήδη διακοπές σε κάποιο από τα καταλύματα των δήμων αυτών, χωρίς να έχουν εξαντλήσει τον αριθμό των 12 διανυκτερεύσεων, μπορούν να υπογράψουν οποτεδήποτε έως τη λήξη του προγράμματος στις 31 Ιουλίου 2022 νέο συμφωνητικό για διαμονή στο ίδιο ή σε διαφορετικό κατάλυμα των συγκεκριμένων δήμων για όσες διανυκτερεύσεις υπολείπονται.

Η διαδικασία, που θα ακολουθείται, είναι η εξής:

– Οι ενδιαφερόμενοι δικαιούχοι, αφού συνεννοηθούν με τον πάροχο για την κράτηση του δωματίου, θα απευθύνονται στο Κέντρο Προώθησης Απασχόλησης (ΚΠΑ2) Χαλκίδας (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 22210-25081, 22210-60303) και θα ενημερώνουν για την πρόθεσή τους να διαμείνουν στο συγκεκριμένο κατάλυμα.

– Το ΚΠΑ2  Χαλκίδας θα ενημερώνει εγγράφως τον πάροχο για τον αριθμό των διανυκτερεύσεων που μπορεί να πραγματοποιήσει στο κατάλυμα ο δικαιούχος.

– Θα υπογράφεται νέο ιδιωτικό συμφωνητικό, το οποίο θα διαβιβάζεται από τον πάροχο στην υπηρεσία μαζί με το έντυπο αναγγελίας άφιξης την ημέρα της άφιξης.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν την ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.oaed.gr/koinonikos-tourismos.