ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τετ06072023

Πεμ, 27 Απρ 2023 7pm

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Τοπικά τρόφιμα και ποτά σε Έκθεση στη Θεσσαλονίκη

Τοπικά τρόφιμα και ποτά σε Έκθεση στη Θεσσαλονίκη

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας συμμετείχε για 5η φορά στη 30η Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών «Detrop Boutique», που πραγματοποιήθηκε από τις 2 έως και τις 4 Απριλίου 2022, στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.
 
Με μια δυναμική αποστολή 9 επιχειρήσεων, τα στερεοελλαδίτικα προϊόντα τράβηξαν το ενδιαφέρον τόσο εγχώριων όσο και ξένων αγοραστών με τις μοναδικές τους γεύσεις και την υψηλή τους ποιότητά, ενισχύοντας τη φήμη τους και αποσπώντας ιδιαίτερα θετικές κριτικές.
 
Με την συνδρομή του Κέντρου Υποστήριξης Επιχειρήσεων (ΚΥΕ) της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας που συντόνισε την επιχειρηματική αποστολή, οι εκθέτες είχαν την ευκαιρία να προωθήσουν τα προϊόντα τους μέσα σε ένα καλά οργανωμένο και φιλικό εκθεσιακό περιβάλλον.
 
Ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας και Εξωστρέφειας Ευάγγελος Κούκουζας δήλωσε: «Για 5η χρονιά η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδα συμμετείχε σε μια από τις μεγαλύτερες εκθέσεις τροφίμων και ποτών στην πρωτεύουσα της Μακεδονίας, στη Θεσσαλονίκη. Τηρώντας τις δεσμεύσεις του Περιφερειάρχη Φάνη Σπανού, συμμετέχουμε δυναμικά σε κάθε εκθεσιακό γεγονός που ενισχύει την οικονομική δραστηριότητα των στερεοελλαδίτικων επιχειρήσεων και μεγιστοποιεί τη δυνατότητά τους να συνάψουν εμπορικές συμφωνίες με ισχυρά πολλαπλασιαστικά οφέλη.
 
Συνεχίζουμε να πορευόμαστε στο δρόμο της ανάπτυξης και της υγιούς επιχειρηματικότητας μέσα από συντονισμένες και καλά μελετημένες κινήσεις για να αξιοποιήσουμε το κάθε ευρώ προς όφελος της τοπικής και περιφερειακής οικονομίας».