ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τετ06072023

Πεμ, 27 Απρ 2023 7pm

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Tέσσερις επιχειρήσεις της Στερεάς στη Βαρκελώνη

Tέσσερις επιχειρήσεις της Στερεάς στη Βαρκελώνη

Συστηματική συμμετοχή της Περιφέρειας σε μεγάλες Διεθνείς Εκθέσεις 

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας συμμετείχε στη διεθνή έκθεση τροφίμων και ποτών ALIMENTARIA 2022 που διεξήχθη στη Βαρκελώνη της Ισπανίας από τις 4 έως τις 7 Απριλίου 2022.
 
Η έκθεση ALIMENTARIA 2022 πραγματοποιείται κάθε δύο χρόνια και αποτελεί εμβληματικό εκθεσιακό γεγονός για την Ισπανική αγορά στον κλάδο των τροφίμων και ποτών.
 
Με τη συνδρομή του Κέντρου Υποστήριξης Επιχειρήσεων (ΚΥΕ) της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, την έκθεση ALIMENTARIA 2022 τίμησαν με την παρουσία τους 4 επιχειρήσεις οι οποίες είχαν τη ευκαιρία να προωθήσουν τα προϊόντα τους σε πολυάριθμους εμπορικούς επισκέπτες και διεθνείς αγοραστές.
 
Ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας και Εξωστρέφειας κος Ευάγγελος Κούκουζας δήλωσε «με ευέλικτα επιχειρηματικά σχήματα συμμετείχαμε σε ένα σημαντικό εκθεσιακό γεγονός που απευθύνεται σε μια απαιτητική αγορά όπως αυτή της Ισπανίας. Όπως επανειλημμένα έχει τονίσει ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κος Φάνης Σπανός, στεκόμαστε έμπρακτα στο πλάι κάθε επιχειρηματία που διαβλέπει όφελος από το εξαγωγικό εμπόριο. Οι δυναμικές αγορές θέλουν εξίσου δυναμικές επιχειρήσεις και εμείς εργαζόμαστε προς αυτή την κατεύθυνση. Θέλουμε οι επιχειρήσεις της Περιφέρειάς μας να ενισχύσουν την δυναμική τους, να μπουν σε νέες αγορές και να απασχολήσουν νέο προσωπικό. Ευχαριστώ θερμά τις επιχειρήσεις που συμμετείχαν και οι οποίες εκπροσώπησαν επάξια το αγροδιατροφικό προϊόν της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας κερδίζοντας το σεβασμό και την αναγνώριση των επισκεπτών και των αγοραστών».