ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τετ02082023

Τετ, 08 Φεβ 2023 1pm

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Με 11 επιχειρήσεις η Εύβοια και Στερεά στο Metropolitan

Με 11 επιχειρήσεις η Εύβοια και Στερεά στο Metropolitan

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας συμμετείχε στην τριπλή συνδυαστική έκθεση «Meat & Grill Days – Dairy Expo – Frozen Food 2022», που πραγματοποιήθηκε από τις 12 έως και τις 14 Νοεμβρίου 2022, στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, στην Αττική.
 
Στο περίπτερο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας φιλοξενήθηκαν 11 επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στους κλάδους της μεταποίησης, τυποποίησης και επεξεργασίας προϊόντων κρέατος, γαλακτοκομικών – τυροκομικών προϊόντων και κατεψυγμένων τροφίμων.
Με την συνδρομή του Κέντρου Υποστήριξης Επιχειρήσεων (ΚΥΕ) της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας που συντόνισε την επιχειρηματική αποστολή, οι εκθέτες είχαν την ευκαιρία να προβάλλουν και να προωθήσουν τα προϊόντα τους, μέσα σε ένα καλά οργανωμένο και φιλικό εκθεσιακό περιβάλλον.
 
Ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας και Εξωστρέφειας Ευάγγελος Κούκουζας δήλωσε: «στην τριπλή συνδυαστική έκθεση τροφίμων «MEAT & GRILL DAYS – DAIRY EXPO – FROZEN FOOD 2022», οι έντεκα (11) επιχειρήσεις που φιλοξενήθηκαν στο περίπτερο της Περιφέρειάς Στερεάς Ελλάδας, και οι οποίες δραστηριοποιούνται σε τρείς αναμφισβήτητα ισχυρούς κλάδους της ελληνικής βιομηχανίας τροφίμων, που δεν είναι άλλοι από αυτούς του κρέατος, της γαλακτοκομίας- τυροκομίας και των κατεψυγμένων τροφίμων, είχαν την δυνατότητα να προβάλλουν και να προωθήσουν τα εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες τους και να συνάψουν νέες συνεργασίες. Με την αμέριστη στήριξη του Περιφερειάρχη κου Φάνη Σπανού υλοποιούμε το εκθεσιακό πλάνο με ορθολογισμό και σύνεση, ανταποκρινόμενοι στις απαιτήσεις του σύγχρονου επιχειρείν, και έχοντας πάντα ως στόχο την ενίσχυση της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων της Περιφέρειας μας».