ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τετ06072023

Πεμ, 27 Απρ 2023 7pm

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΔΙΗΜΕΡΟ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ ΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΟΊΟΝΤΑ

ΔΙΗΜΕΡΟ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ ΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΟΊΟΝΤΑ

Δωρεάν η συμμετοχή των εταιρειών που θα μπορούν και να κάνουν πωλήσεις - Στις 22 έως 24 του μήνα στην πλ. Αγίου Νικολάου

Η Εύβοια είναι ένας τόπους που τουριστικά μπορεί να προσφέρει ένα πλήθος επιλογών, ενισχύοντας την οικονομία της και βάζοντας τις βάσεις για ένα άλλο μέλλον. 
Μια δυνατότητα της που πρέπει να αξιοποιηθεί είναι η γαστρονομία της, δηλαδή γεύσεις και προϊόντα που μπορεί να προσφέρει.
 
Να γιατί είναι σημαντική η πρωτοβουλία της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Ευβοίας να  διοργανώσει Φεστιβάλ Γαστρονομίας μεταξύ 22 και 24 Δεκεμβρίου 2022 στην Πλατεία Αγίου Νικολάου στο κέντρο της Χαλκίδας, στον κατάφυτο χώρο έμπροσθεν του ομώνυμου ναού και μόλις λίγα μέτρα από την προβλήτα.
 
Πρόκειται για μια Έκθεση που θα παρουσιάζει όλες τις δυνατότητες του νομού. Θα λάβουν μέρος τοπικές εταιρείες τροφίμων για να παρουσιάσουν και να αναδείξουν την ποιότητα των προϊόντων τους. Οι συμμετέχοντες θα έχουν μάλιστα την δυνατότητα να πραγματοποιήσουν λιανικές πωλήσεις των προϊόντων του;.

Το τριήμερο πρόγραμμα του Εορταστικού Φεστιβάλ Γαστρονομίας Π.Ε. Εύβοιας περιλαμβάνει επιδείξεις παρασκευής παραδοσιακών συνταγών από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, καθώς και άλλα δρώμενα. 
 
Προϋπόθεση για τη συμμετοχή των επιχειρήσεων, είναι να εδρεύουν ή να δραστηριοποιούνται εντός της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας. Επίσης, η επωνυμία της επιχείρησης ή η ετικέτα της συσκευασίας των προϊόντων δεν πρέπει να παραπέμπει σε άλλη Περιφέρεια. Οι κατηγορίες των προϊόντων είναι: Κρασί, Μέλι / Μελισσοκομικά προϊόντα, Τυροκομικά, Μανιτάρια, Βότανα, Σύκα, Προϊόντα ζύμης / αρτοπαρασκευάσματα, Λάδι, Ξηροί καρποί, Σαπούνια / Καλλυντικά.

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας επιδοτεί εξ’ ολοκλήρου την συμμετοχή στο Φεστιβάλ και δέχεται αιτήσεις μέχρι την Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου ώρα 12 το μεσημέρι.

INFO:Για περισσότερες πληροφορίες: Κεντρική Δομή Κέντρου Υποστήριξης Επιχειρήσεων (ΚΥΕ) 2231030190 | Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.