ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Παρ03052021

Παρ, 05 Μαρ 2021 12pm

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΕΡΓΑΣΙΑ

Οι εργαζόμενοι ΛΑΡΚΟ ερωτούν: Πώς θα πληρωθούμε τον Φεβρουάριο;

Τι αναφέρει επιστολή τους προς τον Ειδικό Διαχειριστή 

Το Σωματείο Εργαζομένων ΛΑΡΚΟ, με επιστολή του προς την Ειδική Διαχείριση ΛΑΡΚΟ και τα αρμόδια Υπουργεία, ζητά την καταβολή των ημερομισθίων των εργαζομένων και την ενημέρωσή τους για τον σχεδιασμό που υπάρχει σχετικά με την συνέχιση λειτουργίας της ΛΑΡΚΟ κάτω από αυτές τις υγειονομικές συνθήκες:

Περισσότερα...

Αποκλείστηκαν επί ώρες εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ

Eγκλωβισμένοι σε χώρο του εργοστασίου της ΛΑΡΚΟ στη Λάρυμνα βρέθηκαν το βράδυ της Κυριακής δεκάδες εργαζόμενοι, λόγω κακοκαιρίας, ενώ από τα χιόνια κατέρρευσε επίσης ένα μεγάλο τμήμα της οροφής στα καμίνια.

Περισσότερα...

ΔΙΕΛΚΥΣΤΙΝΔΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ - ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΛΑΡΚΟ

Τηλεδιασκέψεις με θέμα την προστασία των υπαλλήλων και την εξασφάλιση της λειτουργίας της εταιρείας

Η κυβέρνηση ξεκαθαρίζει τι θα κάνει με τους εργαζόμενους στη ΛΑΡΚΟ. Οι προθέσεις της έγιναν γνωστές σε πρόσφατη τηλεδιάσκεψη του Υπουργείου Εργασίας με τα Συνδικάτα ενώ νέα τηλεδιάσκεψη έχει προγραμματιστεί για σήμερα.

Περισσότερα...

Στάσεις εργασίας και χωρίς δώρο οι εργαζόμενοι ΛΑΡΚΟ

Σήμερα, παραμονή Πρωτοχρονιάς οι εργαζόμενοι στη ΛΑΡΚΟ, θα πραγματοποιήσουν 4ωρη στάση εργασίας ανά βάρδια.

Η στάση εργασίας θα πραγματοποιηθεί τις τέσσερις τελευταίες ώρες της κάθε βάρδιας. Η κινητοποίηση θα έχει έναρξη στις 6:00 το πρωί και θα ολοκληρωθεί στις 6:00 το πρωί. της Πρωτοχρονιάς.

Περισσότερα...

Ερώτηση στη Βουλή για τους εργαζόμενους ΛΑΡΚΟ

Οι βουλευτές του ΚΚΕ Γιώργος Μαρίνος και Χρήστος Κατσώτης, κατέθεσαν ερώτηση στη Βουλή προς τους Υπουργούς Οικονομικών, Περιβάλλοντος και Ενέργειας και Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, ζητώντας την άμεση ικανοποίηση των αιτημάτων των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ.

Περισσότερα...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ