ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Παρ08072020

Πεμ, 06 Αυγ 2020 8pm

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΕΡΓΑΣΙΑ Καταγγέλλουν εργατικά ατυχήματα στη ΛΑΡΚΟ

Καταγγέλλουν εργατικά ατυχήματα στη ΛΑΡΚΟ

Η ΛΑΡΚΟ δεν απασχολεί μόνο με την εγκατάλειψή της (δεν υπάρχει σχέδιο διάσωσης από την κυβέρνηση) αλλά και με συχνά ατυχήματα.

Μάλιστα με αφορμή τα συχνά εργατικά ατυχήματα στην ΛΑΡΚΟ καταγγέλεται "η διορισμένη από την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ Διοίκηση και Διεύθυνση της ΛΑΡΚΟ, που τρία χρόνια τώρα, συνεχίζει τον ίδιο δρόμο όλων των προηγούμενων Κυβερνήσεων".

Όπως αναφέρει το Σωματείο Μετάλλου: "Και αυτή η Διοίκηση εξυπηρετεί τις εντολές της Ε.Ε που στοχεύουν στην παραπέρα ιδιωτικοποίηση της ΛΑΡΚΟ και αδιαφορεί για τους εργαζόμενους και τη σωστή λειτουργία αυτής της σημαντικής παραγωγικής μονάδας.
Το Συνδικάτο Μετάλλου είχε τονίσει από καιρό την ανάγκη σωστής, συστηματικής και τακτικής συντήρησης των εγκαταστάσεων της επιχείρησης, προκειμένου να εξασφαλιστεί η ασφάλεια των εργαζομένων.
Παρόλα αυτά δεν έγινε τίποτε….
Η Διοίκηση αλλά και οι ελεγκτικοί μηχανισμοί, που όφειλαν να λειτουργούν, σιωπούν ένοχα, δείχνοντας ενδιαφέρον μόνο για να κρατάνε τα προσχήματα,
Ζητάμε την άμεση παρέμβαση του Περιφερειακού Συμβουλίου προκειμένου να συνεχίσει η ΛΑΡΚΟ τη λειτουργία της, χωρίς να κινδυνεύουν η ζωή και ακεραιότητα των εργαζομένων".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ