ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δευ01172022

Πεμ, 13 Ιαν 2022 11am

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΕΡΓΑΣΙΑ Η ΛΑΡΚΟ μπορεί να είναι ένα χρυσωρυχείο

Η ΛΑΡΚΟ μπορεί να είναι ένα χρυσωρυχείο

Οι εργαζόμενοι εξηγούν γιατί ο αγώνας τους έχει αξία

«Η ΛΑΡΚΟ είναι μία ζημιογόνα επιχείρηση, δεν είναι φλουρί Κωνσταντινάτο, είναι η πιο ζημιογόνα επιχείρηση εδώ και 30 έτη, οι εργαζόμενοι είναι καλό πληρωμένοι», όλα αυτά υποστηρίζουν οι υπουργοί της Νέας Δημοκρατίας, ο κ. Σταϊκούρας και ο κ. Χατζηδάκης, καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ;
Αναφέρουν επίσης: "... Στην τελευταία τροπολογία στη Βουλή, ακόμη και οι ίδιοι οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, πιεσμένοι από το πολιτικό κόστος που έχουν δημιουργήσει οι αγώνες μας, αναγκάστηκαν να ομολογήσουν τις πολιτικές ευθύνες που έχουν όλες οι κυβερνήσεις, ακόμη και το ίδιο τους το κόμμα ως κυβέρνηση, στην κατάντια της ΛΑΡΚΟ.
Μπορεί να πέρασαν 10 μήνες από τις πρώτες κινητοποιήσεις, αλλά πλέον μέσα από αυτόν τον αγώνα, έχουν αναγκαστεί όλοι, έστω και όψιμα, να μιλούν ότι «η ΛΑΡΚΟ είναι χρυσωρυχείο,  έχει δυνατότητες».
Μιλούν για τις δυνατότητες της ΛΑΡΚΟ που έχουν από την πρώτη στιγμή του αγώνα αναλυθεί με τεκμηρίωση μέσα από τις θέσεις των εργαζομένων.
Εδώ και ένα χρόνο μέσα από μεγάλες συσκέψεις όπως αυτή πέρσι το Δεκέμβρη, μεγάλα συλλαλητήρια, τις θέσεις μας τις αναδείξαμε με επιτυχία, οι θέσεις των εργαζομένων έχουν κατατεθεί στη Βουλή. Δεν μπορεί κανείς τους, να σταθεί με επιχειρηματολογία απέναντι στο δίκιο.
Οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ θα πρέπει να νιώθουν ιδιαίτερη υπερηφάνεια, διότι ο αγώνας που έχουν τραβήξει 10 μήνες τώρα, ο δικός τους αγώνας, έχει καρποφορήσει.  
Το 2020 οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ έγραψαν και συνεχίζουν να γράφουν τη δική τους, τίμια, ηρωική ιστορία".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ