ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τρι12072021

Δευ, 06 Δεκ 2021 8pm

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΕΡΓΑΣΙΑ Ο "Δημόκριτος" θα στέλνει στελέχη στα Οινόφυτα

Ο "Δημόκριτος" θα στέλνει στελέχη στα Οινόφυτα

Ο Νίκος Μώρος εξηγεί τους στόχους που πρέπει να έχει η Σχολή

Για την Τεχνική Σχολή «Δημόκριτος» και πως μέσα από το επιμελητήριο μπορεί να αξιοποιηθεί, μίλησε ο Νίκος Μώρος στον ΕΥΡΙΠΟ 90fm. 
Είναι ενα θέμα που το Επιμελητήριο έχει βάλει σε ανοιχτή διαβούλευση ώστε όχι μόνο στα μέλη του αλλά και κάθε πολίτης να καταθέσει δημόσια την άποψη του για την αξιοποίηση της Σχολής.

Ο Ν. Μώρος, μιλώντας στην Έφη Ντίνη υπενθύμισε ότι ο «Δημόκριτος» είναι ο μεγαλύτερος στόχος αυτή τη στιγμή για το Επιμελητήριο. Είπε συγκεκριμένα: "Υλοποιείται, ένα πολύ μεγάλο έργο το οποίο ήταν στις προγραμματικές μας δηλώσεις. και των δύο παρατάξεων. Και την δική μας και του κ. Γεροντίτη, για το Επιμελητήριο.
Η ιδέα ήρθε και ωρίμασε αυτό το διάστημα με τη συνεργασία όλων των φορέων. Από την πρώτη ημέρα που έχω ασχοληθεί με τα κοινά, από το 2011, πιστεύω ότι είναι το πιο σημαντικό. Έτσι ώστε να κάνει ο κάθε φορέας εγχειρήματα τα οποία θα έχουν πολύ καλό αποτέλεσμα για την περιοχή μας. Τονίζω πως δεν γίνεται τίποτα εάν δεν συνεργαστούν οι φορείς.
Μέχρι την Κυριακή 8 Νοεμβρίου ο κόσμος μπορούσε να μας πει πως να αξιοποιηθεί ο «Δημόκριτος».
Υπάρχει η βασική άποψη, που θέλουμε να συνεχίσουμε και να στηρίξουμε να λειτουργήσει επιτέλους ο «Δημόκριτος» σαν μια Τεχνική Σχολή ανταποκρινόμενη επάξια στις επιταγές της εποχής μας.
Έτσι βοηθάμε την τοπική κοινωνία, τις οικογένειες της Εύβοιας και όχι μόνο. Έχουμε δίπλα μας μία πολύ μεγάλη βιομηχανική περιοχή.
Το Σχηματάρι, τα Οινόφυτα όπου εκεί έχουμε καταφέρει το τελευταίο διάστημα να έχουμε και μετακίνηση πληθυσμού.
Όταν άνθρωποι εξειδικευμένοι πλέον σε κάποιο αντικείμενο, θα μπορούν να βγαίνουν από τη Σχολή του Δημοκρίτου είτε από το ΕΠΑΛ, με ένα ή δύο χρόνια έξτρα επιμόρφωση και εξειδίκευση, θα μπορούν άμεσα να απορροφούνται από μεγάλες εταιρείες της περιοχής μας.
Κλείνοντας να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον Αντιπεριφερειάρχη Γιώργο Κελαϊδίτη, στον Περιφερειάρχη Φάνη Σπανό αλλά και στην Δήμαρχο Έλενα Βάκα, οι οποίοι έχουν ανταποκριθεί".