ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τετ06072023

Πεμ, 27 Απρ 2023 7pm

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΕΡΓΑΣΙΑ Η ΧΑΛΚΙΔΑ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΝΤΑΝΤΑΔΕΣ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ

Η ΧΑΛΚΙΔΑ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΝΤΑΝΤΑΔΕΣ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ

Πρόγραμμα στήριξης οικογενειών για παιδιά έως 2,5 ετών - Αιτήσεις από δημότες που επιθυμούν να εργαστούν σε αυτό

Σε μια εποχή δύσκολη κοινωνικά και οικονομικά όπου οι οικογένειες με παιδιά δοκιμάζονται στην καθημερινότητα τους, ο Δήμος Χαλκιδέων εντάχθηκε, κατόπιν αιτήματος της Δημάρχου Χαλκιδέων Έλενας Βάκα και με τη στήριξη της Υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κ. Μαρίας Συρεγγέλα, στην πιλοτική εφαρμογή του προγράμματος «Νταντάδες της γειτονιάς» στον Δήμο Χαλκιδέων.
Πρόκειται για ένα εξαιρετικό πρόγραμμα που προωθείται από τη Γενική Γραμματεία Δημογραφικής και Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων (ΓΓΔΟΠΙΦ) του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων και έρχεται να καλύψει ανάγκες πολλών οικογενειών του Δήμου.
 
Αφορά στην κατ’ οίκον φροντίδα βρεφών και νηπίων, ηλικίας από 2 μηνών έως και 2,5 ετών, προσφέροντας πιστοποιημένες υπηρεσίες στα παιδιά, δίνοντας την ευκαιρία σε εργαζόμενους γονείς, μονογονείς, αναδόχους και ιδιαίτερα σε μητέρες, να επιστρέψουν στην εργασία τους ή να αναζητήσουν νέα.
 
Είναι σημαντικό ότι στο εν λόγω πρόγραμμα μπορούν να εργαστούν δημότες.  Όσοι και όσες επιθυμούν λοιπόν, να απασχοληθούν ως επιμελητές και επιμελήτριες, μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα https://ntantades.gov.gr/ και να εγγραφούν ηλεκτρονικά στο «Μητρώο Επιμελητών», εντελώς δωρεάν. 
 
Η υποβολή αίτησης γίνεται ΜΟΝΟ ηλεκτρονικά. Αίτηση μπορούν να συμπληρώσουν τα άτομα που είναι ενήλικα, έχουν τυπικά προσόντα απόδειξης γνώσης κατηγορίας βρεφονηπιοκόμων, έχουν πιστοποιητικό πρώτων βοηθειών για βρέφη και παιδιά και ιατρικές γνωματεύσεις από τις ειδικότητες παθολόγου/γενικού ιατρού, δερματολόγου και ψυχολόγου.
 
Το πρόγραμμα ξεκίνησε προχθές Δευτέρα και ως υπεύθυνη του προγράμματος στον Δήμο Χαλκιδέων, με απόφαση της Δημάρχου Χαλκιδέων, ορίστηκε η κ. Αναστασία Ζέρβα, με αναπληρώτρια την κ. Αλεξάνδρα Παπαναστασίου. Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 2221355158 και 2221355113.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ