ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Πεμ10172019

Τετ, 16 Οκτ 2019 10pm

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΤΟΠΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ

ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ

Κάλεσμα Παγώνη ο οποίος φέρεται αποφασισμένος να ξεκαθαρίσει για το ποιοι ευθύνονται στην καθυστέρηση της ανάπλασης

Αποφασισμένος να ξεκαθαρίσει επικοινωνιακά αλλά και ουσιαστικά την υπόθεση της Δημοτικής Αγοράς εμφανίζεται ο δήμαρχος κ. Χρ. Παγώνης ο οποίος καλεί τους πολίτες σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Πλατεία Αγοράς, την Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2018. 

 

Ο κ. Παγώνης θεωρεί ότι υπάρχει διπλή μεθόδευση στο θέμα. Κάποιοι καθυστερούν σκόπιμα την διαδικασία ανάπλασης του χώρου και στη συνέχεια "φορτώνουν" αυτή την καθυστέρηση άδικα στον Δήμο "που πασχίζει για το καλύτερο".


Ο Δήμαρχος Χαλκιδέων, Χρήστος Παγώνης, κατ΄αρχήν δημοσιοποίησε στοιχεία για το ποιοι καθυστερούν το έργο. Τώρα προχωρά σε επόμενο: καλεί όλους του πολίτες στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί για τη Δημοτική Αγορά Χαλκίδας.
Μάλιστα ενδιαφέρον παρουσιάζει  ανακοίνωση του Δημάρχου για την υπόθεση που αναφέρει:
«Ενάμιση, σχεδόν, μήνα μετά την τελευταία συνεδρίαση του Κεντρικού Συμβουλίου Νεωτέρων Μνημείων (ΚΣΝΜ), όπου αποφασίστηκε ακόμα μια καθυστέρηση στην οριστική λύση της ανάδειξης της Δημοτικής Αγοράς, δεν έχουμε καμία εξέλιξη ούτε ένδειξη των προθέσεων του Υπουργείου.
Η υπομονή όλων των Χαλκιδέων έχει εξαντληθεί.
Ως Δημοτική Αρχή κάναμε από την πρώτη στιγμή της θητείας μας, ό,τι ήταν δυνατό, προκειμένου να δώσουμε ένα οριστικό τέλος σε αυτή την θλιβερή εικόνα της Δημοτικής Αγοράς Χαλκίδας.
Προσωπικά, λοιδορήθηκα, υπέστην κάθε λογής κριτική, ψευδείς κατηγορίες και επιθέσεις από όσους είχαν όφελος να μην προχωρήσει το μεγάλο αυτό έργο. Δεν έκανα πίσω, γιατί πιστεύω ακράδαντα, ότι η συντριπτική πλειοψηφία των συμπολιτών μας θεωρεί αυτονόητη υποχρέωση του Δήμου να δώσει ένα οριστικό τέλος σε αυτό το πρόβλημα που αμαυρώνει όλο το ιστορικό κέντρο της Χαλκίδας.
Ο Αγώνας μας πρέπει να συνεχιστεί. Δεν μπορούμε να αφήσουμε ακόμα μια ευκαιρία να χαθεί! Το λόγο πλέον έχουν όλοι οι Χαλκιδέοι, ο καθένας και η καθεμιά που πιστεύει ότι πρέπει να ακουστεί η φωνή της Πόλης μας. Πέρα και πάνω από χρώματα και κόμματα. Η Πόλη μας είναι υπόθεση όλων μας.
Καλώ κάθε ανιδιοτελή συμπολίτη μας, κάθε Δημότη και φίλο της Χαλκίδας, σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας πολιτών στην Πλατεία Αγοράς την Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 20:15.
Nα πούμε όλοι μαζί ένα βροντερό ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!
Να καταδείξουμε στο Υπουργείο Πολιτισμού ότι η ανοχή μας τελείωσε!
Όλοι μαζί, για την Δημοτική Αγορά, για την αξιοπρέπεια μας!»