ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σαβ08152020

Παρ, 14 Αυγ 2020 10am

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΤΟΠΙΚΑ Με ηλεκτρονικές δημοπρατήσεις όλοι οι διαγωνισμοί στην Κύμη

Με ηλεκτρονικές δημοπρατήσεις όλοι οι διαγωνισμοί στην Κύμη

Υπεγράφη και το έργο ανάπλασης του κέντρου Αλιβερίου

Από τον Δήμαρχο Κύμης - Αλιβερίου Θανάση Μπουραντά και τον εκπρόσωπο της αναδόχου  εταιρίας «Αφοί Βαρελά - Ανώνυμος Τεχνική Κατασκευαστική Μελετητική εταιρία», υπεγράφη η σύμβαση του έργου «ολοκλήρωση Ανάπλασης κέντρου Αλιβερίου», συνολικού προϋπολογισμού 117.668,29 ευρώ.

Η υπογραφή του έργου έγινε παρουσία του αρμόδιου αντιδημάρχου τεχνικών έργων Νίκου Μπαράκου και της Αναπληρώτριας προϊσταμένης της τεχνικής υπηρεσίας του δήμου κ. Αγγελικής Τόλιζα.
Το έργο αφορά στην ολοκλήρωση της ανάπλασης του κέντρου Αλιβερίου από τα ταξί έως το άγαλμα του ανθρακωρύχου στην είσοδο της πόλης (διαμόρφωση πεζοδρομίων, δενδρύλλια, φωτιστικά κλπ) ενώ η εργολήπτρια εταιρία έδωσε έκπτωση της τάξης του 35,85% και κατακυρώθηκε μέσω ηλεκτρονικού διαγωνισμού.
Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά την υπερπροσπάθεια της παρούσας δημοτικής αρχής να ορθοποδήσει ο δήμος  και να λειτουργήσει υπό κανονικές συνθήκες, οι τεχνικές υπηρεσίες έχουν επιδείξει σημαντικό έργο το οποίο αρχίζει να αποδίδει.
Μάλιστα ο Δήμος Κύμης - Αλιβερίου είναι από τους πρώτους δήμους πανελλαδικά που προχώρησε στην ηλεκτρονική δημοπράτηση έργων και ο μοναδικός στο νομό με πληθώρα διαδικασιών ηλεκτρονικών διαγωνισμών (Έχουν υπογραφεί τουλάχιστον 20).
Οι δημοπρατήσεις  σε όλη την έκταση του δήμου Κύμης - Αλιβερίου, οι νέες συμβάσεις, οι ολοκληρώσεις έργων οι μελέτες και ο σχεδιασμός για την ανάπτυξη της περιοχής προς όφελος των κατοίκων της θα ανακοινώνονται στο προσεχές χρονικό διάστημα σε καθημερινή σχεδόν βάση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ