ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σαβ08152020

Παρ, 14 Αυγ 2020 10am

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΤΟΠΙΚΑ Οι καιρικές καταστροφές στο Περιφερειακό Συμβούλιο

Οι καιρικές καταστροφές στο Περιφερειακό Συμβούλιο

Συνεδρίασε την Τετάρτη στην Κύμη με πλήθος θεμάτων

Η 10η συνεδρίαση (Τακτική) του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας  πραγματοποιήθηκε στο Δήμο Κύμης – Αλιβερίου, στο ξενοδοχείο Κύμη Palace - παραλία Κύμης. 

Το Σώμα ασχολήθηκε με τις καταστροφές στην περιοχή και τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν.

Ωστόσο είχε προαναγγλεθεί συζήτηση για λήψη αποφάσεων, επί πολλών θεμάτων της ημερήσιας διάταξης όπως:
- Έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης με τον φορέα υπό την επωνυμία «HOPE GENESIS ΑΣΤΙΚΗ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» και με διακριτικό τίτλο «HOPEgenesis», για την «Παροχή ολοκληρωμένης ιατρικής φροντίδας κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και του τοκετού σε γυναίκες, μόνιμες κάτοικοι ορεινών και δυσπρόσιτων περιοχών της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας» στα πλαίσια πολιτικών αντιμετώπισης της υπογεννητικότητας».
- Διορισμός εκπροσώπων της Περιφέρειας ως μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας με την επωνυμία «ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ Α.Ε. Εταιρεία Αγροτικής Ανάπτυξης»και το διακριτικό τίτλο «ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ Α.Ε.». Λήψη απόφασης περί αποδοχής δωρεάς ποσοστού 29,66% των μετοχών της άνω εταιρείας από την Τράπεζα Πειραιώς προς την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.
- Έγκριση σύναψης και σχεδίου Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και Πανεπιστήμιου Δυτικής Αττικής, Σχολή Επιστημών Τροφίμων, Εργαστήριο Ελέγχου Ποιότητας και Ασφάλειας Τροφίμων και Ποτών και ορισμός μελών στην Κοινή Επιτροπή Παρακολούθησης.