ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σαβ07112020

Παρ, 10 Ιουλ 2020 6pm

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΤΟΠΙΚΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ Κύρου - Τσάκαλος "Μπορούμε να αλλάξουμε τον Δήμο μας"

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ Κύρου - Τσάκαλος "Μπορούμε να αλλάξουμε τον Δήμο μας"

Ο δικηγόρος Χριστόδουλος Κύρου Τσάκαλος, είναι Πτυχιούχος Κλασικής Φιλολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και πτυχιούχος  Νομικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. 
Είναι γιος του προϊστάμενου ελέγχου ΔΟΥ Χαλκίδος Κωστάκη Κύρου και της οικονομολόγου Παναγιώτας Τσακάλου. Κατέρχεται στις δημοτικές εκλογές και η υποψηφιότητά του καταγράφεται ως ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα. Ο ίδιος έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Mε ιδιαίτερη χαρά αποφάσισα να αποδεχτώ την τιμητική πρόταση, που μου απηύθυνε ο ανεξάρτητος υποψήφιος Δήμαρχος  Βασίλης Καθαροσπόρης. Ο Δήμος μας έχει ανάγκη από ανθρώπους με ανοιχτούς ορίζοντες, όραμα και θέληση. Η ομάδα μας με γνώμονα την εμπειρία των παλαιών και την ευελιξία των νέων στοχεύει στη διερεύνηση και ανάδειξη λύσεων από τις οποίες βγαίνουν κερδισμένοι οι πολίτες. 

Μαζί με τον πολίτη για τον πολίτη!»

ΝΕΑ ΣΧΕΔΙΑ ~ΝΕΕΣ ΛΥΣΕΙΣ
Ο  δικηγόρος Χριστόδουλος Κύρου Τσάκαλος, έρχεται γεμάτος σπουδαίες προτάσεις, με όρεξη για δημιουργία. Με υπευθυνότητα να αναδείξει τις καινοτόμες και πρωτοποριακές προτάσεις, με στόχο τη δημοκρατική λειτουργία του Δήμου Χαλκιδέων. Στόχος του είναι πραγμάτωση και η πλήρη κατά το δυνατόν στελέχωση του Δήμου,  από δυμαμικούς συμβούλους που θα βαδίζουν σε ένα χάρτη δικαιωμάτων και υποχρεώσεων του πολίτη σε άμεση συνεργασία με τον Δήμο. Η εφαρμογή ενός πρακτικού οδηγού για την άμεση διευκόλυνση των συναλλαγών. Μια δέσμη μέτρων για μια ουσιαστική δέσμευση του Δήμου προς τον πολίτη, για μια άμεση και ουσιαστική αναβάθμιση της ποιότητας των παρεχομένων υπηρεσιών. Η άμεση ανταπόκριση στα προβλήματα και τις ανάγκες των πολιτών με στόχο μια άμεσα ξεκάθαρη σχέση για τις υποχρεώσεις Δήμου - Πολιτών και Πολιτών - Δήμου.
 
Μια δική μας νέα φωνή 
στον ΔΗΜΟ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ έρχεται.
Κύρου - Τσάκαλος Χριστόδουλος
Δημοτική Ενότητα Χαλκίδας