ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δευ05252020

Δευ, 25 Μαϊ 2020 12pm

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΤΟΠΙΚΑ Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΑΠΌ ΤΗΝ ΕΛΕΝΑ ΒΑΚΑ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΑΠΌ ΤΗΝ ΕΛΕΝΑ ΒΑΚΑ

Θριαμβευτική νίκη επί του Χρ. Παγώνη με 62,4%-37,6%.

Τώρα αναζητούνται συμμαχίες για να κυβερνηθεί ο Δήμος Χαλκιδέων
 
Η κυρία Έλενα Βάκα πέτυχε τη μεγάλη ανατροπή στον Δήμο Χαλκιδέων, κερδίζοντας καθαρά και με μεγάλη διαφορά τον νυν Δήμαρχο κ. Χρήστο Παγώνη. Το αποτέλεσμα διαμορφώθηκε από την πρώτη στιγμή, αφού σε όλα σχεδόν τα εκλογικά τμήματα η κυρία Βάκα είχε πρωτιές και μάλιστα με διαφορές.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα, φίλοι της νέας Δημάρχου να πανηγυρίζουν στο εκλογικό κέντρο της Έλενας Βάκα στην Χαλκίδα, καθώς τα ανεπίσημα εκλογικά αποτελέσματα που έφερεναν στελέχη του συνδυασμού "Αλλάζουμε", από τα περισσότερα εκλογικά τμήματα έδιναν ξεκάθαρες διαφορές.
Να θυμίσουμε ότι οι εγγεγραμμένοι στον Δήμο Χαλκιδέων είναι συνολικά 77932, ενώ στον πρώτο γύρο των δημοτικών εκλογών 2019, τα έγκυρα ψηφοδέλτια ήταν συνολικά 47690. 
Η κυρία Βάκα ξεκίνησε από το 34,34% έναντι 28,06% του κ. Παγώνη για να μεγαλώσει κατά πολύ τη διαφορά του 6,3%. 
Την πρώτη Κυριακή ο συνδυασμός «Αλλάζουμε» της  Έλενας Βάκα,  συγκέντρωσε συνολικά 16377 ψήφους και 15 έδρες, και  ο Χρ. Παγώνης  με το συνδυασμό «ΓΕΦΥΡΑ ΠΡΟΟΔΟΥ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑΣ», συγκέντρωσε 13380 ψήφους στον πρώτο γύρο και συνολικά 13 έδρες.
Είναι φανερό ότι ο κόσμος που στήριξε την Α'Κυριακή Β. Καθαροσπόρη, επέλεξε στο σύνολό του τη Β' Κυριακή, την  Έλενα Βάκα.
Να σημειωθεί ότι  το πρόβλημα των συνεργασιών υπάρχει και στον Δήμο Χαλκιδέων. 
Η κυρία Έλενα Βάκα θα πρέπει να εξασφαλίσει μόνιμη πλειοψηφία στο δημοτικό συμβούλιο ώστε να μεν φρενάρονται αποφάσεις για το μέλλον της πόλης. Πάντως η ίδια στην ευχαριστήρια δήλωσή της προς τους πολίτες, έδωσε στίγμα λέγοντας χαρακτηριστικά ότι: είναι «ανοικτή στις συνεργασίες».

ΒΑΚΑ ΕΛΕΝΑ ...............  ................................62,4%
ΠΑΓΩΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ............... 37.6%

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Α' ΚΥΡΙΑΚΗΣ
ΒΑΚΑ .............................. 34.34%
ΠΑΓΩΝΗΣ ...................... 28.06% 
ΚΑΘΑΡΟΣΠΟΡΗΣ ......... 24.98% 
ΤΖΑΒΑΡΑΣ ..................... 4.70% 
ΚΑΛΑΘΕΡΗΣ .................. 4.66% 
ΜΙΤΖΙΦΙΡΗ ...................... 3.26%

Αργά το βράδυ η 'Ελενα Βάκα έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Βάκα: Σε γυναικεία χέρια ο Δήμος
H Έλενα Βάκα ευχαρίστησε όλους τους πολίτες για την εκλογή της στον Δήμο Χαλκιδέων, λέγοντας ότι «σε γυναικεία χέρια περνά πλέον ο Δήμος Χαλκιδέων.
Η κ. Βάκα τόνισε πως θα είναι πάντα ανοιχτές οι πόρτες του Δημαρχείου για τους πολίτες ενώ επεσήμανε πως είναι ανοιχτή στις συνεργασίες».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ