ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Πεμ10012020

Πεμ, 01 Οκτ 2020 10am

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΤΟΠΙΚΑ Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από σήμερα λόγω... Αβάντων

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από σήμερα λόγω... Αβάντων

Στο πλαίσιο της κατασκευής του έργου της πεζοδρόμησης της οδού Αβάντων στην πόλη της Χαλκίδας, από το ύψος της οδού Βύρωνος μέχρι την οδό Αποστόλη, καθώς και της οδού Αγγελάτου, ορίζονται οι παρακάτω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, οι οποίες θα ισχύουν από σήμερα  Δευτέρα έως και την ολοκλήρωση του έργου:

Η οδός Βασ. Κουκούλη στο τμήμα από Βύρωνος μέχρι Νεοφύτου, με φορά κίνησης οχημάτων από την οδό Βύρωνος προς την οδό Νεοφύτου.

  • Απαγόρευση κίνησης οχημάτων στο τμήμα της οδού Βύρωνος από το ύψος της οδού Κουκούλη μέχρι την οδό Αβάντων.
  • Απαγόρευση κίνησης οχήματων στο τμήμα της οδού Αγγελάτου από το ύψος της οδού Κακαρά μέχρι την οδό Αβάντων.

Καθορίζονται ως οδοί προτεραιότητας:

▶η οδός Νεοφύτου έναντι της οδού Κουκούλη
▶η οδός Αβάντων έναντι της οδού Αγγελάτου, Βύρωνος,Κριεζή και Βώκου.
Θα τοποθετηθούν σε όλες τις προαναφερόμενες διασταυρώσεις κάθετη και οριζόντια σήμανση και η απαιτούμενη εργοταξιακή σήμανση και θα ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα οδικής ασφάλειας. Τα τμήματα  της οδού Βύρωνος, Αγγελάτου όσο και του τμήματος Αβάντων καθορίζονται ως οδοί υποχρεωτικής διέλευσης πεζών, απαγορευομένης της διέλευσης άλλων εκτός από των πεζών, των οχημάτων άμεσης έκτακτης ανάγκης και των οχημάτων για την είσοδο και έξοδο σε παρόδιες ιδιοκτησίες των οδών Βύρωνος και Αγγελάτου.