ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Παρ01152021

Παρ, 15 Ιαν 2021 12pm

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΤΟΠΙΚΑ Τι αποφάσισε ο Δήμος Κύμης Αλιβερίου για την αποτροπή του Κορονοϊού

Τι αποφάσισε ο Δήμος Κύμης Αλιβερίου για την αποτροπή του Κορονοϊού

Συνεδρίασε η αρμόδια επιτροπή που συγκροτήθηκε με απόφαση του δημάρχου Κύμης Αλιβερίου Θ. Μπουραντά, με σκοπό τον συντονισμό των ενεργειών για την αποτροπή επέκτασης του Κορονοϊού.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Δήμαρχος Θανάσης Μπουραντάς, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Ιατρός Γιώργος Ζέρβας, ο αντιδήμαρχος Οικονομικών και διοικητικών θεμάτων Γιάννης Πιλάτης, ο πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας σχολικής επιτροπής Χρήστος Σαμαράς (αντιδήμαρχος), ο πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας σχολικής επιτροπής και υπεύθυνος πολιτικής προστασίας Κώστας Δημάς (αντιδήμαρχος), ο αντιδήμαρχος Τεχνικών έργων Νίκος Μπαράκος, ο αντιδήμαρχος υπεύθυνος Καθαριότητας Γιώργος Κότσαρης, ο Γενικός Γραμματέας του δήμου Γιώργος Μαθιουδάκης και συνεργάτες του δημάρχου. Αποφασίστηκαν τα εξής:
 Να πραγματοποιηθεί απολύμανση όλων των δημοτικών κτηρίων, εργοταξίων του δήμου και δημοσίων κτηρίων όπως το Ειρηνοδικείο Αλιβερίου και το ειρηνοδικείο Κύμης (δημοτικά κτήρια, κοινοτικά καταστήματα, κέντρα κοινότητας, Αγροτικά  ιατρεία ΚΑΠΗ κλειστό γήπεδο Αλιβερίου κλπ)
 Το κλείσιμο των γηπέδων και αθλητικών εγκαταστάσεων για δυο εβδομάδες (14 μέρες) και η απολύμανση κλειστών γυμναστηρίων
mΑναστολή αποφάσεων παραχώρησης σχολείων και αιθουσών του δήμου σε συλλόγους γονέων και πολιτιστικούς συλλόγους
 Έκδοση εντύπου με οδηγίες προς τους δημότες και αφίσας για την προστασία των ευπαθών ομάδων από την εξάπλωση του Κορονοϊού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ