ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σαβ04172021

Παρ, 16 Απρ 2021 11am

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΤΟΠΙΚΑ Τα δικαιολογητικά για αποζημιώσεις λόγω πλημμυρών στον Δήμο Κύμης- Αλιβερίου

Τα δικαιολογητικά για αποζημιώσεις λόγω πλημμυρών στον Δήμο Κύμης- Αλιβερίου

Ο Δήμος Κύμης Αλιβερίου, για την αποζημίωση όσων επλήγησαν από την πρόσφατη πλημμύρα σχετικά με απλές επισκευαστικές εργασίες και αντικατάσταση της οικοσυσκευής, καλεί τους ενδιαφερόμενους, να προσκομίσουν αίτηση με τα απαραίτητα δικαιολογητικά, στο πρωτόκολλο του Δήμου Κύμης Αλιβερίου ή στις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου και στα ΚΕΠ.

Απαιτούμενα Δικαιολογητικά:
Αίτηση -Υπεύθυνη δήλωση
Εκκαθαριστικό φορολογικού έτους 2018
ΕΙ φορολογικού έτους 2018
Εκκαθαριστικό ΕΝΦΙΑ
Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης
Μισθωτήριο συμβόλαιο για περιπτώσεις μισθωμένων κατοικιών ή αντίγραφο λογαριασμού ΔΕΚΟ
Φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας
Ε9 για απόδειξη ιδιοκτησίας
Σε περίπτωση συνιδιοκτησίας (πλήρη κυριότητα 50%-50%), απαιτείται εξουσιοδότηση του συνιδιοκτήτη και τα ΕΙ και Ε9, προκειμένου να εισπράξει την οικονομική ενίσχυση ο ένας εκ των δύο.
Σε περίπτωση που υπάρχει επικαρπία, απαιτούνται Ε1 και Ε9 του επικαρπωτή, καθώς και υπεύθυνη δήλωση του, που θα αναφέρει την παραχώρηση της υψηλής κυριότητας.
Οι αιτήσεις θα ήταν χρήσιμο να συνοδεύονται από φωτογραφικό υλικό.
Ο δήμος Κύμης Αλιβερίου θα φροντίσει να υπάρχουν σχέδια έντυπων- αιτήσεων δικαιούχων και υπεύθυνες δηλώσεις εξουσιοδότησης συνιδιοκτητών στην ιστοσελίδα του δήμου www.kimis-aliveriou.gr ώστε οι ενδιαφερόμενοι να τις εκτυπώνουν από εκεί ή να τις αντιγράφουν για να τις αποστείλουν ηλεκτρονικά .
Για τις επιχειρήσεις οι αντίστοιχες αιτήσεις θα συγκεντρωθούν στα προαναφερόμενα σημεία και θα διαβιβαστούν από τον δήμο Κύμης Αλιβερίου στην Περιφερειακή ενότητα Εύβοιας που έχει την σχετική αρμοδιότητα.
Σχετικά με τις αποζημιώσεις του ΕΛΓΑ, οι ανταποκριτές του δήμου Κύμης Αλιβερίου έχουν κάνει αναγγελία ζημιών για τις δημοτικές Ενότητες Δυστίων και Αυλώνος..
Κλιμάκιο του ΕΛΓΑ επισκέφθηκε εχθές το δήμο και έκανε αποδεκτό το αίτημα
Οι πληγέντες εντός 15 ημερών βάσει του κανονισμού του ΕΛΓΑ πρέπει να καταθέσουν δηλώσεις για τις ζημιές των καλλιεργειών τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ