ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Κυρ10252020

Παρ, 23 Οκτ 2020 9am

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΤΟΠΙΚΑ Κλειστά τα Δικαστήρια μετά από ένα κρούσμα κορoνοϊού

Κλειστά τα Δικαστήρια μετά από ένα κρούσμα κορoνοϊού

Δεν λειτούργησαν χθες τα Δικαστήρια στην Χαλκίδα λόγω κρούσματος κορονοϊού.

Ο Δικηγορικός Σύλλογος αναφέρει σχετικά: "Κατόπιν εμφάνισης κρούσματος κορονοϊου στον χώρο των δικαστηρίων μας και ειδικότερα σε συνάδελφό μας και μέλος του Δικηγορικού μας Συλλόγου, σας γνωστοποιούμε ότι τη Δευτέρα, δεν θα λειτουργήσουν οι δικαστικές υπηρεσίες της πόλης μας και δεν θα πραγματοποιηθούν συνεδριάσεις δικαστηρίων, για λόγους δημόσιας υγείας, ενώ θα λάβει χώρα και απολύμανση των χώρων των δικαστηρίων.

Αναφορικά με τη διάρκεια της μη λειτουργίας των δικαστηρίων και με τα ζητήματα των νόμιμων και δικαστικών προθεσμιών, αλλά και τα γενικότερα ζητήματα που ανακύπτουν από την ανωτέρω εξέλιξη, θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση, κατόπιν συνεννόησης του Δ.Σ. με τους Προϊσταμένους των Δικαστηρίων της πόλης μας. Επίσης, μόλις ληφθούν επίσημες υγειονομικές οδηγίες από τους αρμοδίους φορείς θα επανέλθουμε με νεότερη ανακοίνωση μας.
Ευχόμενοι υπεράνω όλων για τον συνάδελφό μας να έχει σε συντομότατο χρονικό διάστημα αίσιο τέλος η περιπέτεια εκείνου και της οικογένειάς του, για μία ακόμη φορά, εφιστούμε την προσοχή απάντων ως προς την αυστηρή τήρηση των ληφθέντων υγειονομικών μέτρων".
ΚΛΕΙΣΤΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ
Με απόφαση του Προέδρου Εφετών Εύβοιας, αναστέλλεται η λειτουργία των εργασιών του Εφετείου Ευβοίας, του Πρωτοδικείου Χαλκίδας, του Πταισματοδικείου Χαλκίδας και του Ειρηνοδικείου Χαλκίδας και την Τρίτη 15  Σεπτεμβρίου 2020, για να πραγματοποιηθεί απολύμανση σε όλους τους χώρους των δικαστικών κτιρίων.