ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σαβ09252021

Παρ, 24 Σεπ 2021 10am

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΤΟΠΙΚΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΡΥΣΤΟ ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΕΡΓΑ

ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΡΥΣΤΟ ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΕΡΓΑ

Με νέες αρμοδιότητες και πρόσθετους πόρους μπορούμε να πετύχουμε πολλά δηλώνει ο Λευτέρης Ραβιόλος

Η ανάπτυξη του Τουρισμού, της Αναψυχής, του Πολιτισμού, η αξιοποίηση των ενεργειακών δυνατοτήτων με σεβασμό στο περιβάλλον, η αξιοποίηση των ανθρωπίνων πόρων είναι οι βασικές επιδιώξεις σε μια δέσμη μεγάλων και μικρών έργων που ξεκινούν στην Καρυστία και θα την αλλάξουν.
Αυτό επισημαίνει ο δήμαρχος Λευτέρης Ραβιόλος σε συνέντευξη του, απαρριθμώντας και τις ενέργειες στις οποίες έχει ήδη προχωρησει ο Δήμος.
Ο κ. Ραβιόλος αναφέρθηκε κατ αρχήν στην Εταιρεία που συνίδρυσε με τους Δήμους Ραφήνας και Λαυρεωτικής με στόχο την ισχυροποίηση του Τουρισμού. Στη συνεχεια αναφέρθηκε, στα έργα υποδομών όπου όπως είπε "υπάρχει ένα τεράστιο τεχνικό πρόγραμμα μικρών και μεγάλων έργων που θα αλλάξει την εικόνα του Δήμου".
Παράλληλα δίπλα από την εξωστρέφεια και τα σημαντικά έργα υποδομών, ο Δήμος Καρυστου ξεδιπλώνει ενέργειες με προγράμματα κοινωνικης προστασιας, θωράκισης της υγείας, αλλά και αξιοποίησης της νέας πολιτικής που θέλει το πέραμα περισσότερων αρμοδιοτήτων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και μάλιστα με πρόσθετους οικονομικούς πόρους.
"Η Κάρυστος θέλει να γίνει ένας με ευρωπαϊκή σε αντίληψη και αποτελεσματικότητα Δήμος" εξηγεί ο Λευτέρης Ραβιόλος.
INFO: Ο Δήμος Καρύστου είναι δήμος της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας της περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας που συστάθηκε με το Πρόγραμμα Καλλικράτης από την συνένωση των προϋπαρχόντων δήμων Καρύστου, Στυραίων και Μαρμαρίου και της δεύτερης κοινότητας της Εύβοιας, της Κοινότητας Καφηρηρέως.
Η έκταση του νέου Δήμου είναι 672.43 km2 και ο πληθυσμός του 12.180 κάτοικοι σύμφωνα με την απογραφή του 2011.
Έδρα του δήμου ορίστηκε η Κάρυστος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ