ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τρι12072021

Δευ, 06 Δεκ 2021 8pm

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΤΟΠΙΚΑ Ποια τα αιτήματα κατοίκων Ληλαντίου και Καστέλλας

Ποια τα αιτήματα κατοίκων Ληλαντίου και Καστέλλας

Κάτοικοι Ληλαντίου και Καστέλλας που συγκεντρώθηκαν στην Παλιά Γέφυρα, δημοσιοποίησαν τα αιτήματα τους που είναι:

Άμεσα να ολοκληρωθεί η μελέτη και να ξεκινήσουν αντιπλημμυρικά έργα. Δεν μπορούμε να δεχθούμε ότι η μελέτη θα είναι έτοιμη τον Μάρτη 2021. 

 

Μπροστά μας έχουμε χειμώνα και δεν έχουν πάρει μέτρα από το κράτος και την περιφέρεια να προστατευτούν η ζωή μας και το βιός μας.
Αποζημίωση στο 100% από το κράτος, χωρίς δάνεια. Οι ζημιές στα περισσότερα σπίτια και επιχειρήσεις είναι πολλαπλάσιες των αποζημιώσεων που μας υποσχέθηκαν.
Να δοθούν τώρα σε όλους όσους τα έχουν ανάγκη τα επιδόματα που έχουν εξαγγελθεί. Ακόμα και το επίδομα των 600€ έχει δοθεί μόνο στο 1/4 των κατοίκων που έκαναν αίτηση και έχει απορριφθεί για τους περισσότερος αιτούντες. Την αποζημίωση για τις οικοσκευές και το έκτακτο βοήθημα ακόμα τα περιμένουμε. Ουσιαστικά είναι εκτός των αποζημιώσεων οι αγρότες.
Πάγωμα των χρεών σε εφορία, ΟΑΕΕ, τράπεζες, δήμο χωρίς προσαυξήσεις και τόκους.
Απαλλαγή από ΕΝΦΙΑ και φόρους εισοδήματος κι αλληλεγγύης.
 Απαλλαγή από δημοτικά τέλη και λογαριασμό νερού. Οι κάτοικοι του Ληλαντίου ήδη δέχονται τηλεφωνήματα για ειδοποίηση διακοπής ρεύματος από εισπρακτικές εταιρείες και των Διρφύων-Μεσσαπίων λαμβάνουν φουσκωμένους λογαριασμούς νερού.
    Αποκατάσταση σε υποδομές και οδικό δίκτυο.