ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τετ09222021

Τετ, 22 Σεπ 2021 11am

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΤΟΠΙΚΑ Αίτημα παράτασης προθεσμίας για το Κτηματολόγιο στον Δήμο Χαλκιδέων

Αίτημα παράτασης προθεσμίας για το Κτηματολόγιο στον Δήμο Χαλκιδέων

Με αφορμή την ολοκλήρωση της διαδικασίας Ανάρτησης, που λήγει σήμερα Πέμπτη και περιλαμβάνει την υποβολή και εξέταση αιτήσεων διόρθωσης/ενστάσεων και την αντίστοιχη διόρθωση στους κτηματολογικούς πίνακες, η Δήμαρχος Χαλκιδέων αιτήθηκε, με έγγραφό της προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Κωστή Χατζηδάκη, παράταση ως προς την ανάρτηση της κτηματογράφησης για τις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Χαλκιδέων.
 
Ειδικότερα, λαμβάνοντας υπόψιν τις συνθήκες με τις οποίες πραγματοποιήθηκε η ανάρτηση [περιοχή κηρυγμένη σε έκτακτη ανάγκη.(Συγκεκριμένα, ο Δήμος Χαλκιδέων έχει πληγεί κυρίως από τη θεομηνία της 9ης Αυγούστου 2020 και έχει κηρυχθεί σε Κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης με την υπ’ αριθμ. 6045/10-8-2020 Απόφαση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, έως τις 09/02/2021)], καθώς και τις επιπτώσεις για τους πολίτες αλλά και τις υπηρεσίες που θα προκύψουν από τη στέρηση της συμμετοχής τους στην διαδικασία ανάρτησης, λόγω χρονικού περιορισμού, η Δήμαρχος αιτήθηκε τη δυνατότητα της περαιτέρω παράτασης έως και 31/12/2020.
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ