ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τετ02082023

Τετ, 08 Φεβ 2023 1pm

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΤΟΠΙΚΑ Απολογισμός Έλενας Βάκα σε Λιανή Άμμο, Αλατσάτα

Απολογισμός Έλενας Βάκα σε Λιανή Άμμο, Αλατσάτα

Στη Γενική Συνέλευση του Διοικητικού Συμβουλίου του Πολιτιστικού – Εξωραϊστικού Συλλόγου Λιανής Άμμου – Αλατσάτων – Μακεδονικών «Δράση – Πολιτισμός», που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Συλλόγου, παρευρέθηκε η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα.
 
Οι κάτοικοι και τα μέλη τους Συλλόγου ενημέρωσαν τη Δήμαρχο σχετικά με τα προβλήματα των περιοχών, που σχετίζονται με τους δρόμους, τα όμβρια ύδατα, τα πεζοδρόμια και κυκλοφοριακά ζητήματα. Η Δήμαρχος άκουσε τα προβλήματα και ενημέρωσε για την επίλυση όσων χρήζουν άμεσης παρέμβασης. 
 
Επιπλέον, τους ενημέρωσε για τα έργα και τις παρεμβάσεις που έχουν γίνει στις περιοχές, καθώς και για όσα σχεδιάζονται να γίνουν το επόμενο διάστημα. Συγκεκριμένα, έχουν ασφαλτοστρωθεί οι οδοί Πάρου, Σκοπέλου, Δωδεκανήσου στη Λιανή Άμμο και Φιλίππου Β’ στα Μακεδονικά και θα ασφαλτοστρωθούν οι οδοί Σεφέρη, Κάλβου, Βάρναλη, Σπετσών και Πάτμου. 
 
Ακόμη, έχει γίνει ανάπλαση και ανακατασκευή στην παιδική χαρά και στο ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ στη συνοικία Πέτρου και Παύλου, κατασκευάστηκε νέα παιδική χαρά στη οδό Ηλία Βενέζη, όπου θα ανακατασκευαστούν και οι κυβόλιθοι και έχουν αντικατασταθεί τα παλαιά φωτιστικά με νέα τύπου LED στη Λεωφόρο Παπανδρέου και στη Ληλαντίων στην περιοχή των Αλατσάτων.
 
Επίσης, αναφέρθηκε στο έργο της ανάπλασης και δημιουργίας κοινόχρηστου χώρου στη συνοικία Πέτρου και Παύλου, καθώς και για το μεγάλο έργο συνολικής ανακατασκευής του Πάρκου Ελευθερίας, το οποίο θα μετατραπεί σε πρότυπο οικογενειακό περιβαλλοντικό πάρκο που θα αναβαθμίσει και θα εξυπηρετεί όλες τις περιοχές μαζί και τον Δοκό, την Αγία Ελεούσα μέχρι και τον Μύτικα, το Αφράτι, τα Φύλλα.
 
Τέλος, όσον αφορά στο χρόνιο πρόβλημα της αποχέτευσης, ενημέρωσε ότι στη Δ.Ε.Υ.Α.Χ. υπάρχει μελέτη για την επέκταση του δικτύου και βρίσκονται στο στάδιο της αναζήτησης χρηματοδοτικού προγράμματος, ώστε να ενταχθεί και να προχωρήσει.