ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τετ06072023

Πεμ, 27 Απρ 2023 7pm

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΚΤΩ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΜΕΣΑ ΑΠΌ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ

ΟΚΤΩ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΜΕΣΑ ΑΠΌ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ

Επιλογές προσώπων με ουσία και δυναμικές παρουσίες από το ΚΚΕ για τις ερχόμενες εκλογές

"Μπροστά στις εκλογές το κρίσιμο για τον λαό δεν είναι το χρώμα ή η σύνθεση της επόμενης κυβέρνησης, που θα είναι από χέρι αντιλαϊκή, αλλά η ενίσχυση του ΚΚΕ, του μόνου κόμματος που αντιπάλεψε και αντιπαλεύει την πολιτική που μας έφερε ως εδώ, του μόνου κόμματος που με όλες του τις δυνάμεις στηρίζει μέσα και έξω από τη Βουλή τους αγώνες και τα δίκια του λαού».
Αυτό δήλωσε η Λένα Γεροπαναγιώτη στην παρουσίαση των υποψηφίων βουλευτών του ΚΚΕ στην Εύβοια.
 
Παρουσιάζοντας τους υποψήφιους τόνισε πως «το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στην Εύβοια απαρτίζεται από αγωνιστές που ο λαός της Εύβοιας τους γνωρίζει καλά γιατί όλα τα προηγούμενα χρόνια ήταν δίπλα σε κάθε λαϊκό πρόβλημα, μπροστά στους εργατικούς - λαϊκούς αγώνες...".
Γιώργου Μαρίνου

Οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ στην Εύβοια 

- Γιώργος Μαρίνος, 
- Δήμητρα (Τάνια) Αυλωνίτη, 36 ετών, κάτοικος Αγ. Νικολάου (Μπούρτζι) Ληλαντίου. Είναι καθηγήτρια αγγλικών και διατηρεί φροντιστήριο ξένων γλωσσών. Συμμετέχει στην Επιτροπή Αγώνα πλημμυροπαθών κατοίκων Ληλαντίου και είναι μέλος του Συλλόγου Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών Εύβοιας. Μέλος της Επιτροπής Περιοχής Αν. Στερεάς του ΚΚΕ.
- Βαγγέλης Γεωργαντζής, 51 ετών. Κάτοικος Σκεπαστής του Δήμου Μαντουδίου - Λίμνης - Αγ. Άννας. Ρετσινάς, πρόεδρος του Σωματείου Ρητινοκαλλιεργητών - Δασεργατών Εύβοιας.
 
- Στέφανος Μουτουσίδης, 60 ετών, κάτοικος Χαλκίδας. Λογιστής, πρόεδρος της Ένωσης Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών (Λογιστές) Εύβοιας και μέλος της διοίκησης του Οικονομικού Επιμελητηρίου 9ου Περιφερειακού Διαμερίσματος. Επίσης, πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Μακρυμάλλης.
- Βασίλης Παπασωτηρίου, 40 ετών, κάτοικος Ιστιαίας. Μηχανολόγος μηχανικός, μέλος της αντιπροσωπείας του Παραρτήματος Εύβοιας του ΤΕΕ, μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Πολυτέκνων Ιστιαίας. Μέλος της Επιτροπής Περιοχής Αν. Στερεάς και Εύβοιας του ΚΚΕ.
- Γεωργία - Δέσποινα Πύθουλα, 36 ετών, κάτοικος Χαλκίδας. Αυτοαπασχολούμενη φιλόλογος. Γραμματέας του Οικολογικού Πολιτιστικού Συλλόγου Άτταλης. Πρώην δημοτική σύμβουλος Διρφύων - Μεσσαπίων. Μέλος του Γραφείου της Επιτροπής Περιοχής Αν. Στερεάς και Εύβοιας του ΚΚΕ.
- Γιάννης Τζαβάρας, 46 ετών, κάτοικος Χαλκίδας. Τεχνολόγος γεωπόνος Ζωικής Παραγωγής, εργαζόμενος σε βιομηχανία πτηνοτροφίας. Οργανωτικός γραμματέας του Εργατικού Κέντρου Εύβοιας και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργατοϋπαλλήλων Τροφίμων - Ποτών - Γάλακτος, πρόεδρος του Συνδικάτου Τροφίμων και Ποτών Εύβοιας. Μέλος της Επιτροπής Περιοχής Αν. Στερεάς και Εύβοιας του ΚΚΕ.
- Γρανέτα Τσιβίκα, 56 ετών, κάτοικος Χαλκίδας. Αυτοαπασχολούμενη ιατρός - ρευματολόγος. Μέλος του ΔΣ του Ιατρικού Συλλόγου Εύβοιας. Δημοτική σύμβουλος Χαλκίδας από το 2020 με τη «Λαϊκή Συσπείρωση». Μέλος της Τομεακής Επιτροπής Εύβοιας του ΚΚΕ.