ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τρι10202020

Τρι, 20 Οκτ 2020 10am

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Βροχή κεραυνών στην Εύβοια έφερε δεκάδες φωτιές

Βροχή κεραυνών στην Εύβοια έφερε δεκάδες φωτιές

Ο αντιπεριφερειάρχης Εύβοιας κ. Γιώργος Κελαϊδίτης δήλωσε ότι μετά την καταιγίδα της Δευτέρας, η οποία συνοδεύτηκε από «βροχή» κεραυνών, περισσότεροι από 170 σε αριθμό, δημιούργησε δεκάδες εστίες οι οποίες προκάλεσαν πυρκαγιές στις περιοχές Κυπαρισσίου, Καμαρίτσας, Πολιτικών, Νεροτριβιάς και Κανδηλίου.

Σχεδόν όλα τα συμβάντα αντιμετωπίστηκαν με ταχύτητα και επιτυχία, με την άμεση παρέμβαση της Πυροσβεστικής μας Υπηρεσίας και της Ελληνικής Αστυνομίας, και με τη συνδρομή και υποστήριξη πάντα της Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων.
Απομένει ένα μέτωπο σε δυσπρόσιτο σημείο στο Καντήλι, το οποίο ελπίζουμε με τη βοήθεια και των καιρικών συνθηκών να μην επεκταθεί.
Ο κ. Κελαϊδίτης επισημαίνει ότι χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή σε όλους για τις επόμενες 24 ώρες μέχρι την εξασθένηση των καιρικών φαινομένων.