ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σαβ01282023

Τρι, 24 Ιαν 2023 8pm

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Σύγχρονα οχήματα στην ΕΛΑΣ Εύβοιας - Στερεάς

Σύγχρονα οχήματα στην ΕΛΑΣ Εύβοιας - Στερεάς

Σπανός; Εξοπλισμός που ενισχύει το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας, στη Λαμία, όπου πραγματοποιήθηκε ειδική εκδήλωση για την παρουσίαση των οχημάτων, τα οποία χρηματοδοτήθηκαν από το ΕΣΠΑ της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας (ΠΕΠ 2014-2020) για τις ανάγκες της ΕΛ.ΑΣ.
 
Συνολικά, αγοράστηκαν και διατέθηκαν 65 οχήματα διαφόρων τύπων, ασύρματοι και φορητά ραντάρ, τα οποία διατέθηκαν από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας σε όλες τις Αστυνομικές Διευθύνσεις. Στην Εύβοια παραδόθηκαν 10 επιβατικά αστυνομικού ή ελεύθερου χρωματισμού, 3 τύπου SUV, 1 επιβατικό 9 θέσεων, 1 γερανοφόρο, 15 ασύρματοι και 2 φορητά ραντάρ.
 
Η αγορά του εξοπλισμού πραγματοποιήθηκε μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Στερεά Ελλάδα 2014 – 2020» και της Πράξης: «ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΥΛΙΚΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ».
«Ολοκληρώσαμε ένα μεγάλο πρόγραμμα εξοπλισμού για τις αστυνομικές υπηρεσίες της Περιφέρειάς μας! Ξεκινώντας από την προηγούμενή μας θητεία, εξασφαλίσαμε μέσα από το ΕΣΠΑ της Περιφέρειας, 65 νέα οχήματα και ισάριθμους ασυρμάτους, για να συνδράμουμε το πολύ σημαντικό έργο των αστυνομικών μας.
 
»Αυτός ο εξοπλισμός εξασφαλίζει υψηλότερο αίσθημα ασφάλειας για τους πολίτες και καλύτερη εποπτεία του οδικού μας δικτύου. Συνεισφέρει επίσης, στην ασφάλεια των ίδιων των αστυνομικών, οι οποίοι είναι καθημερινά στους δρόμους, κυκλοφορούν υπό αντίξοες συνθήκες και αντιμετωπίζουν μεγάλες προκλήσεις, οδικές και μη.
 
»Η δράση μας συνοδεύεται και από ένα πολύ μεγάλο «ευχαριστώ», εκ μέρους όλης της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, προς αυτούς τους ανθρώπους που καθημερινά δίνουν το είναι τους, την ψυχή τους, για να υποστηρίξουν όλους εμάς», δήλωσε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός.
 
- Στο πλαίσιο της εκδήλωσης για την παρουσίαση των οχημάτων, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Στερεάς Ελλάδας, Υποστράτηγος Γεώργιος Κανέλλος απένειμε τιμητική πλακέτα στον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Φάνη Σπανό.