ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Παρ08192022

Τρι, 09 Αυγ 2022 8pm

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ Ηλεκτροφωτισμός γηπέδου Δροσιάς με 90.000 ευρώ

Ηλεκτροφωτισμός γηπέδου Δροσιάς με 90.000 ευρώ

Έργο προϋπολογισμού 90.000 ευρώ, ανέλαβε να χρηματοδοτήσει και να εκτελέσει η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας για τον ηλεκτροφωτισμό του γηπέδου της Δροσιάς, στη Δημοτική Ενότητα Ανθηδόνος του Δήμου Χαλκιδέων.

Το έργο δημοπρατήθηκε και συμβασιοποιήθηκε στα τέλη του 2020. Μετά την υπογραφή της σχετικής σύμβασης από τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνη Σπανό, αναμένεται να ξεκινήσουν οι κατασκευαστικές εργασίες.
Για το σωστό και ασφαλή φωτισμό του γηπέδου, προβλέπεται να εγκατασταθούν:
m4 σιδηροϊστοί, ύψους 15 μέτρων, με σκάλα ανόδου ασφαλείας με προστατευτικές κυκλικές στεφάνες και με βάση προβολέων τύπου «angle».
m16 φωτιστικά σώματα προβολέων αλογόνου 2000Watt, τοποθετημένα ανά 4 στους 4 ιστούς.
mΥπόγειο δίκτυο τροφοδοσίας των φωτιστικών σωμάτων.
Προβλέπεται επίσης να αποξηλωθούν τμήματα της υπάρχουσας περίφραξης του γηπέδου,  τα οποία έχουν υποστεί φθορές και να αντικατασταθούν. Η προθεσμία εκτέλεσης του έργου έχει οριστεί στους οκτώ (8) μήνες.
«Μετά την έναρξη των εμβολιασμών, ελπίζουμε όλοι να πάρουμε γρήγορα πίσω τις ζωές μας, να επιστρέψουμε γρήγορα στην κανονικότητα! Για αυτή την πολυπόθητη επιστροφή, εργαζόμαστε όλοι στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.
»Με αυτό το σκεπτικό, φροντίζουμε για τον ασφαλή ηλεκτροφωτισμό του γηπέδου της Δροσιάς. Έτσι, ώστε να το χαίρονται “μέρα – νύχτα” τα σωματεία και τα παιδιά μας, μόλις επιστρέψουν στη δράση», δήλωσε σχετικά ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνης Σπανός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ