ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Πεμ07022020

Πεμ, 02 Ιουλ 2020 11am

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΥΠΟΔΟΜΕΣ

Μέσα στον Αύγουστο ο ΟΛΝΕ παρουσιάζει το Master Plan

Η νέα διοίκηση του ΟΛΝΕ προχωρά με γρήγορους ρυθμούς ώστε μέσα στον Αύγουστο να παρουσιάσει το master plan του οργανισμού.

Θυμίζουμε ότι ο διαγωνισμός για το  master plan, προκηρύχθηκε τον Φεβρουάριο του 2017.
Αντικείμενο της προκήρυξης ήταν η εκπόνηση μελέτης Προγραμματικού - Χωροταξικού Σχεδιασμού (Master Plan) του Λιμένα Χαλκίδας, ήτοι ο σχεδιασμός με βάση τις προοπτικές που υπάρχουν για τις περιοχές / ζώνες που εξυπηρετεί και προβλέπεται να εξυπηρετήσει ο Κεντρικός Λιμένας Χαλκίδας κατά την επόμενη 25ετία, των διαφόρων υποδομών, κατασκευών, εγκαταστάσεων, μηχανικών εξοπλισμών κλπ. κατά μέγεθος και θέση, ώστε στο διατιθέμενο χώρο να επιτευχθεί η βέλτιστη λειτουργικότητα και η μέγιστη δυναμικότητα εξυπηρέτησης και να μην υπάρξει σπατάλη σε χώρους και χρόνο από κακό σχεδιασμό έργων και ενεργειών.

Περισσότερα...

Η ΔΕΔΑ τοποθετεί έξυπνους μετρητές (και) στην Χαλκίδα

Η ΔΕΔΑ προχώρησε, ύστερα από τη διενέργεια ανοιχτού διαγωνισμού, στην προμήθεια από τον Όμιλο ΟΤΕ «έξυπνων» μετρητών που θα χρησιμοποιηθούν για τη σύνδεση οικιακών, εμπορικών και βιομηχανικών καταναλωτών με τα δίκτυα διανομής φυσικού αερίου της ΔΕΔΑ στην Χαλκίδα, αλλά και σε άλλες πόλεις (Λαμία, Θήβα κ.λπ.).

Περισσότερα...

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΝΑΓΓΕΛΛΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΜΨΗ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

Έργο προτεραιότητας λέγει ο Κ. Καραμανλής - Μαζί και η παράκαμψη Ψαχνών - Που βρίσκεται η υπόθεση

"Το έργο της παράκαμψης Χαλκίδας αποτελεί κυβερνητική προτεραιότητα και για το λόγο αυτό το Υπουργείο βρίσκεται σε συνεννόηση με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων, στην οποία υποβλήθηκε η μελέτη κόστους οφέλους, προκειμένου να εγκριθεί η χρηματοδότηση του". 

Περισσότερα...

ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ

Ο κ. Γεωργιάδης υπόσχεται αγωγούς σε όλη την Εύβοια - Δηλώσεις Σίμου Κεδίκογλου

Άμεσα θα προκηρυχθεί η επέκταση του αγωγού Φυσικού Αερίου στο τμήμα Χαλκίδα μέχρι Ψαχνά, ώστε ο Δήμος Διρφύων- Μεσσαπίων να έχει φυσικό αέριο πολύ σύντομα. 

Περισσότερα...

Η ΕΥΒΟΙΑ ΥΣΤΕΡΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ... INTERNET

Γιατί ο κ. Ζεμπίλης έθεσε το θέμα σε συνάντησή του με τον αρμόδιο υπουργό κ. Πιερρακάκη

Στη Βουλή ετέθη προ ημερών το θέμα της οδικής παράκαμψης Χαλκίδας με την υπόμνηση ότι "η Εύβοια έχει το παλαιότερο και χειρότερο οδικό δίκτυο στη χώρα". 

Περισσότερα...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ