ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Κυρ06072020

Παρ, 05 Ιουν 2020 1pm

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΥΠΟΔΟΜΕΣ Έργα κατασκευής της Άνω Διάβασης στη Ριτσώνα

Έργα κατασκευής της Άνω Διάβασης στη Ριτσώνα

Kυκλοφοριακές ρυθμίσεις μακράς διάρκειας θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε. και συγκεκριμένα στον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Ριτσώνας, στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνσης προς Λαμία. Οι ρυθμίσεις που ξεκίνησαν την Δευτέρα 27 Αυγούστου και θα ισχύουν  έως και το Σάββατο 3 Νοεμβρίου, έχουν στόχο την εκτέλεση εργασιών κατασκευής νέας  Άνω Διάβασης.

Ειδικότερα, κατά το ανωτέρω διάστημα, τις καθημερινές από την ανατολή έως τη δύση του ηλίου και το Σάββατο από τις 07:00 έως τις 14:00, θα ισχύουν:
– Μόνιμος αποκλεισμός της ράμπας εισόδου από τον Α/Κ Ριτσώνας προς τον αυτοκινητόδρομο με κατεύθυνση προς Λαμία. Οι χρήστες που επιθυμούν να εισέλθουν στον αυτοκινητόδρομο μέσω του Α/Κ Ριτσώνας, με κατεύθυνση προς Λαμία, θα εκτρέπονται στον παράδρομο του αυτοκινητοδρόμου και με τη χρήστη κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων, θα οδηγούνται στον Α/Κ Θήβας από όπου και θα εισέρχονται στον αυτόν.
– Μόνιμος αποκλεισμός της Λωρίδας έκτακτης Ανάγκης στο 75,15ο χλμ και για διάστημα 500 μέτρων.
Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν µε στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους.
Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση και να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το εν λόγω τμήμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ