ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σαβ08152020

Σαβ, 15 Αυγ 2020 3pm

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΥΠΟΔΟΜΕΣ Σταματούν τα δρομολόγια προς Ελευθέριος Βενιζελος

Σταματούν τα δρομολόγια προς Ελευθέριος Βενιζελος

Tο Γραφείο Γενικού Τουρισμού «ΑΡΕΘΟΥΣΑ» του ΚΤΕΛ ανακοίνωσε ότι ύστερα από δύο χρόνια από την Δευτέρα 7 Οκτωβρίου αναστέλλεται η λειτουργία του δρομολογίου από την Χαλκίδα προς και από το Αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Μέχρι και την Κυριακή 6 Οκτωβρίου ισχύουν κανονικά όλα τα δρομολόγια και όλοι οι όροι και προϋποθέσεις έκδοσης εισιτηρίου που αναφέρονται ρητά στην ιστοσελίδα  www.touristarethousa.gr και στο τηλεφωνικό κέντρο της εταιρείας 22210-60378.
Σε ανακοίνωση του, το Γραφείο Τουρισμού «Αρέθουσα» τονίζει ότι υπήρξαν διαβεβαιώσεις και δεσμεύσεις ενίσχυσης του συγκεκριμένου δρομολογίου σε επίπεδο οικονομικό (και μάλιστα με συγκεκριμένα ποσά), σε επίπεδο προβολής και διαφήμισης, αλλά δεν τηρήθηκαν με αποτέλεσμα να καταστεί εξαιρετικά ζημιογόνο από το πρώτο κιόλας εξάμηνο λειτουργίας του.
Στην ίδια ανακοίνωση υπάρχει ένα «παράθυρο» επαναλειτουργίας της γραμμής σε μελλοντικό χρόνο, αλλά με τελείως διαφορετικούς όρους και με τη χρήση νέων τεχνολογιών, ώστε το δρομολόγιο να βρει τη θέση του στην ιδιωτική αγορά και να καταστεί value for money για μεγαλύτερο τμήμα του εισερχόμενου τουρισμού, για τους κατοίκους της Εύβοιας, αλλά και για την ίδια την εταιρεία.