ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6942 935 650

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τετ02082023

Τετ, 08 Φεβ 2023 1pm

Γράφει ο Ανδρέας Γ. Χριστόπουλος:
Τιμές Καυσίμων ΕΥΒΟΙΑΣ
Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΕΥΒΟΙΑΣ
Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΕΥΒΟΙΑΣ
Back Home ΥΠΟΔΟΜΕΣ Προχωρά γοργά η Γέφυρα Ξηριά

Προχωρά γοργά η Γέφυρα Ξηριά

Ικανοποιητικά προχωρά το μεγάλο έργο ενίσχυσης και θεμελίωσης της γέφυρας Ξηριά, στο δρόμο Χαλκίδας-Ιστιαίας.

Το έργο έχει προϋπολογισμό 1.000.000 ευρώ και το υλοποιεί η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας. 
Μετά το πέρας της κατασκευής των έργων ενίσχυσης της θεμελίωσης της γέφυρας, ξεκινούν άμεσα οι εργασίες αποκατάστασης του φορέα ανωδομής και του καταστρώματος κυκλοφορίας.
Για να διεξαχθούν απρόσκοπτα οι εργασίες πρέπει να γίνουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις. Η σχετική ανακοίνωση, που εκδόθηκε αναφέρει τα εξής:

" Για λόγους ασφάλειας, και κατόπιν σχετικής απόφασης του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας, αποφασίζεται προσωρινή εναλλάξ κυκλοφορία των δύο κατευθύνσεων με φωτεινό σηματοδότη σε τμήμα του εθνικού οδικού δικτύου της Εθνικής Οδού αριθ.77 Χαλκίδας – Ιστιαίας, επί της Γέφυρας Ποταμού Ξηριά, από σήμερα και για τους επόμενους δύο μήνες.

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας έχει μεριμνήσει για την τοποθέτηση της απαιτούμενης σήμανσης για την ομαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας των οχημάτων, προκειμένου να εξασφαλισθεί η απρόσκοπτη, αδιάλειπτη και κυρίως με ασφάλεια, τόσο για τους διερχόμενους οδηγούς όσο και για τους εργαζόμενους, εκτέλεση του εν λόγω έργου. 

Παρακαλούνται οι οδηγοί για την απαρέγκλιτη εφαρμογή της τοποθετημένης σήμανσης και την τήρηση των διατάξεων του ΚΟΚ για όσο διάστημα θα εκτελούνται οι εργασίες."